Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

8 897 000 Kč

  • včetně provize, právního servisu a vyřízení hypotéky
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Pavla Břicháčková

37 732 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti 377522
Plocha pozemku 5 084 m²
Datum vložení před 24 dny
Plocha užitná 5 084 m²
Plocha celková 5 084 m²

Popis nemovitosti

Investiční pozemek v lukrativní lokalitě u Říčan. Tento výjimečný pozemek je skvělou investicí, pokud hledáte klidné místo k životu s rychlou dostupností do centra Prahy.

Rozlehlý pozemek o výměře 5.084 m2 najdete na okraji obce na klidném místě, je obklopen loukami, lesy a zelení. Jedná se o investici, která je ideální pro stavbu rodinného sídla, chaty či chalupy, případně investičního záměru dle přiložené vizualizace. Na parcele se dají zbudovat až 4 rodinné domy, z nichž každý bude mít dostatek soukromí a samostatnou zahradu.

Pozemek je v platném územním plánu obce Mnichovice veden v zastavitelném území ve funkční ploše "BR - Bydlení v rekreačních oblastech", kde lze však jako přípustné využití postavit i rodinný dům. Pozemek je momentálně dotčen etapizací, některé z podmínek vydaných Mnichovicemi byly již splněny.

K Mnichovice a přilehlé okolí jsou rájem turistů, chatařů a milovníků přírody. Podnikat zde můžete nespočet výletů jak pěšky, tak na kole, a během chvilky se ocitnout uprostřed voňavého lesa. Nechybí naučné stezky, cyklotrasy a v zimě stopy pro běžkaře.

Městečko Mnichovice leží v okrese Praha-Východ ve Středočeském kraji a žije zde zhruba 4 000 obyvatel. Díky chatovým osadám se však počet obyvatel přes léto zvyšuje. Těšit se můžete na společenský ruch, komunitní, sportovní a kulturní akce po celý rok. Mnichovice mají kompletní občanskou vybavenost – školu i školku, obchody, restaurace, zdravotní středisko, lékárnu, poštu, dva kostely, dětská hřiště, sportoviště, knihovnu, lyžařský a sportovní areál, turistické a informační centrum atd. Nudit se zde rozhodně nebudete, obzvláště pokud máte rádi sport.

Dopravní dostupnost je jednou z největších výhod Mnichovic. Vzdálenost do centra Prahy činí cca 25 km. Autem budete v centru do 30 minut, přímým vlakovým spojem na Hlavním nádraží za pouhých 38 minut. Ve všední dny přitom vlaky jezdí co půl hodinu. Do Prahy se z Mnichovic dostanete také na kole po cyklostezce.

Ozvěte se mi pro více informací (územně-plánovací informace, etapizace výstavby) a domluvte si termín prohlídky. Budu se těšit na setkání.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Pavla Břicháčková
Mgr. Pavla Břicháčková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Pavla Břicháčková
Mgr. Pavla Břicháčková
zobrazit telefon