Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

2 090 000 Kč

  • 2 613 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Richard Šulc
2 hlasy

8 864 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé
Elektřina Na hranici pozemku
Inženýrské sítě Plyn
ID nemovitosti 24R059
Plocha celková 800 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Parkování Parkování na ulici
Datum vložení před 13 dny
Plocha pozemku 800 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji exkluzivní pozemek určený k výstavbě rodinného domu o rozloze 800 m2 v klidné části obce Malenice, situovaný v malebné lokalitě mezi nádhernými kopci a hustými lesy.

Tento unikátní pozemek nabízí ideální prostředí pro stavbu vašeho domova nebo rekreačního sídla. S mírným sklonem terénu a okolím obklopeným zelení poskytuje pozoruhodný výhled do okolních kopců a lesů, které nabízejí nekonečné možnosti pro odpočinek a relaxaci v přírodě.

Veškeré přípojky – elektřina, plyn, vodovod a kanalizace – jsou k dispozici na hraně pozemku, což zajišťuje pohodlné a moderní bydlení. K pozemku vede asfaltová cesta, která končí několik metrů za hranicí pozemku, což poskytuje snadný přístup. Souhlas s povolením vjezdu na pozemek z obecní cesty vydá Obec Malenice.

Obec Malenice, situovaná v údolí řeky Volyňky, nabízí širokou škálu vybavenosti a aktivit pro obyvatele. Nachází se zhruba dva kilometry od důležitého silničního koridoru vedoucím ze Strakonic na hraniční přechod Strážný. Zahrnuje vlakovou a autobusovou zastávku, fotbalové a tenisové hřiště, kamenictví, školku, školu, školní jídelnu, která vaří i pro seniory. Ve výstavbě jsou seniorské přízemní domky. Celkově je o seniory dobře postaráno díky fungující charitě. S plynofikací, kanalizací, obecním vodovodem, čističkou a Wifi připojením k internetu poskytuje obec moderní infrastrukturu a komfort. V obci je Obecní úřad, pošta, obchod, hospoda, informační centrum, kadeřnictví, pedikúra, kosmetika.

Malenice jsou známé svými kulturními a společenskými akcemi, včetně neckyády, drakiády, malinobraní, pálení čarodejnic a májky. Mezi další pořádané akce patří divadlo, disco, soutěže o nejlepší guláš či tatarák a spoustu dalších menších či větších kulturních akcí. Obec je rovněž vyhledávaným turistickým cílem, díky značeným cyklostezkám a turistickým trasám, krásnému kostelu a dalším památkám.

Nechte se okouzlit krásou přírody a vybudujte si svůj vlastní ráj v tomto malebném koutu přírody. Pro více informací nebo prohlídku neváhejte kontaktovat naši realitní kancelář.



 

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Richard Šulc
Richard Šulc
100 %

2 hodnocení

zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Richard Šulc
Richard Šulc
zobrazit telefon