Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 368 500 Kč

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jaroslav Šlosek

22 768 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Plocha celková 1 193 m²
ID nemovitosti 43143
Plocha pozemku 1 193 m²
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 1 193 m²

Popis nemovitosti

Představujeme Vám velmi zajímavou příležitost prodeje tří stavebních parcel o výměrách 1077 m2, 1127 m2 a 1193 m2 mezi městem Horní Planá a obcí Pernek v blízkosti velmi žádané lipenské rekreační lokality Nová Pec. Jedná se o mírně svažité pozemky s jedinečnými výhledy na šumavskou krajinu a vodní nádrž Lipno. Na pozemcích jsou připravené kompletní inženýrské sítě. El. pilíř na hranici pozemku, vlastní vrtaná studna a obecní kanalizace.
Tyto pozemky mají vynikající přístup k Lipenské přehradě, která je jen pár minut odtud. Lipno je oblíbené rekreační místo pro vodní sporty, rybaření, plavání nebo procházky kolem vody. V okolí najdete také turistické a cyklistické trasy, které vám umožní plně využít krásy tohoto regionu (Sjezdovky Hochficht a Skiareál Lipno, Stezka korunami stromů Lipno, vodní nádrž Lipno, rozhledna Vítkův Hrádek, Jelení Vrchy, Schwarzenberský kanál) nebo jen tak pro relaxaci v čisté šumavské přírodě. Pozemek je tedy skvělou příležitostí k investici a zhodnocení financí nebo možnosti výstavby vašeho vysněného domu.
Investice do nemovitosti v této oblasti je zajímavá i vzhledem k prognóze rostoucího vývoje lokálních cen a velkým zájmem o ubytovací kapacity. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací. Koupi lze samozřejmě financovat hypotéčním úvěrem, s tím vším Vám velmi rádi pomůžeme.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Šlosek
Jaroslav Šlosek
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jaroslav Šlosek
Jaroslav Šlosek
Telefon zobrazit telefon