Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

3 770 000 Kč

  • 2 900 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bc. Zuzana Lukešová

16 543 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

ID nemovitosti N105348
Datum vložení před 15 dny
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji stavební pozemek o výměře 1300m2 na okraji obce Mýto, 15 km od města Český Krumlov, 6 km od Černé v Pošumaví na břehu Lipenské nádrže a na hranici Šumavského pohoří. Mýto je malá vesnice, část obce Hořice na Šumavě v okrese Český Krumlov. Vzdálenost cca 1,5 km na severozápad od Hořic na Šumavě.
Pozemek se nachází v klidné lokalitě a je obklopen krásnou přírodou s možností rekreačního využití nebo stavby trvalého bydlení. Ideální pro milovníky přírody a klidného života.
V Městysu Hořice an Šumavě se nachází první stupeň ZŠ, dále mateřská škola, Je zde prodejna potravin, kulturní dům, obecní dům s místní pobočkou knihovny, klubovnami zájmových spolků jako například klubovna Junáků, společenská místnost pro spolkovou činnost, ordinacemi praktických lékařů pro děti a pro dospělé, a je zde také umístěna nově vzniklá Pošta Partner.
Dle územního plánu je na pozemku možná výstavba rodinného domu. Elektřina je osazená na pozemku, cca ve vzdálenosti 70 m se nachází vedení obecního vodovodu. Kanalizace na pozemku není a je možné ji řešit buďto septikem, nebo čističkou. Součástí prodeje je 1/3 podíl na přístupové cestě. V případě zájmu lze nemovitost financovat hypotéčním úvěrem. Nezávazně Vám připravíme nabídku možného financování přes naše hypoteční centrum. Neváhejte se pro více informací na nás obrátit.





Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N105348.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Zuzana Lukešová
Bc. Zuzana Lukešová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Zuzana Lukešová
Bc. Zuzana Lukešová
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit