Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

27 214 000 Kč

  • 16 046 Kč za m²
  • včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Martin Klein

115 413 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Elektřina 230 V, 400 V
Příjezdy Beton
Plocha pozemku 1 696 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 1440
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 10 dny

Popis nemovitosti

Dobrý den,

Máte jedinečnou příležitost investovat do stavebního pozemku o rozloze 1696 m2 v lokalitě Kovářov u Lipenské přehrady. Tento pozemek je ideální pro výstavbu bytového či apartmánového domu, což z něj činí vynikající investici pro developery a investory.

Nemovitost o rozloze 1.696 m2 se nachází na Kovářském poloostrově v atraktivní lokalitě pro bydlení, což zajišťuje vysokou poptávku po nových bytových jednotkách nebo apartmánech. Okolí je bohaté na zelené plochy, lesy a turistické stezky, a především se nachází v přímém sousedství vodní nádrže Lipno, což přitahuje milovníky přírody a rodiny hledající klidné bydlení.

Pozemek je určený k výstavbě bytového či apartmánového domu, což umožňuje širokou škálu stavebních projektů. Klíčovými parametry pro stavbu je až 50% podíl zastavěných a zpevněných ploch. Veškeré přípojky inženýrských sítí jako voda, kanalizace a elektrická energie se nacházejí přímo na pozemku nebo jeho hranici. Jelikož je parcela v mírném terénu, je zde možné postavit objekt s jedním podzemním podlažím, nadzemním podlažím a obytným podkrovím.

Díky rostoucí poptávce po bydlení v této oblasti můžete očekávat rychlou návratnost investice a stabilní příjem z pronájmu nebo prodeje bytových jednotek. Investice do tohoto pozemku vám přinese nejen finanční zisk, ale také možnost podílet se na rozvoji této krásné oblasti.

Pro více informací a prohlídku pozemku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaši zprávu a rádi vám poskytneme veškeré potřebné informace.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Martin Klein
Martin Klein
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Martin Klein
Martin Klein
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit