Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

4 490 000 Kč

  • 5 809 Kč za m²
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Pavel S.

19 042 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Studna vrtaná
ID nemovitosti 2153816063
Plocha pozemku 773 m²
Elektřina 230 V
Parkování Garáž
Datum vložení před měsícem
Kanalizace Žumpa, septik
Příjezdy Asfalt
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Nabízíme Vám ke koupi parcelu o celkové rozloze 773 m2. Pozemek se nachází nedaleko Litvínovické ulice přímo v Českých Budějovicích v místě bývalé zahrádkářské kolonie, která je v současném územním plánu vymezena jako zastavitelné území určené pro bydlení, zároveň jsou v územním plánu zakresleny plány města na budoucí zavedení veřejného vodovodu a kanalizace.
Na pozemku se nachází dvojgaráž se samostatným vjezdem, která je v tuto chvíli funkčně oddělena od pozemku. Tato garáž je pronajímána za velmi zajímavé měsíční nájemné. Kolem celého pozemku je postaven betonový plot s vjezdovou bránou a brankou. Velká výhoda oproti většině pozemků v této oblasti je příjezd po široké příjezdové cestě mimo Litvínovickou ulici.
V současné době je na pozemku povolena výstavba rekreačního zahradního domku s přízemím, spacím podkrovím a zastřešenou pergolou. S dřevostavbou bylo započato a objekt ve fázi hrubé stavby lze bez problémů dokončit. Pozemek stavby byla již vyjmut z půdního fondu. Objekt je vhodný pro rekreaci i pro využití po celý rok. Stavba je zateplena 20 cm izolační vaty.
Na parcele je realizován nový vrt včetně čerpací zkoušky s deklarovanou vydatností. Na hranici pozemku je nová elektrická přípojka. Je připravena kanalizace. V rámci územního plánu jsou v oblasti vymezeny ochranné koridory, které způsobují určitá stavební omezení. Podrobnosti lze sdělit osobně na prohlídce či po telefonu.
Aktuálně se jedná o pozemek, který lze využívat pro rekreaci či bydlení v nově povolené výše uvedené stavbě. Je možné zachovat oddělenou dvojgaráž s nájemníkem, která generuje pravidelný měsíční příjem. Případně lze pronajímat i zahradu k rekreaci, krátkodobým pobytům nebo k bydlení. Při odstranění zmíněného úředního bloku se bude jednat o krásný stavební pozemek přímo v krajském městě s násobně vyšší cenou. Doporučuji jako velmi zajímavou investici.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

Nemovitost nabízí

Pavel S.
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti