Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 440 000 Kč

  • Včetně všech poplatků
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jiří Formánek

10 348 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení 4. července 2024
Plocha pozemku 1 060 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Dobrý
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 23
Plocha celková 1 060 m²

Popis nemovitosti

Máme pro vás jedinečnou příležitost! Nabízíme k prodeji zasíťovaný pozemek o rozloze 1060 m², který se nachází na okraji malebné obce Bohdalovice, pouhých 10 minut jízdy od historického města Český Krumlov. Tento pozemek je součástí nově vybudovaného ZTV (základní technické vybavenosti) a je plně zasíťovaný, což zahrnuje elektřinu, vodu a kanalizaci. V ceně pozemku je i stavební povolení na rodinný dům včetně kompletní dokumentace, což vám výrazně ušetří čas a náklady spojené s přípravou stavby.
Lokalita Bohdalovice je ideální pro milovníky klidu a přírody. Obec nabízí klidné a přírodní prostředí, které je ideální pro odpočinek a rodinný život. Součástí nového ZTV je také plánované dětské hřiště a zeleň, které zvýší komfort a kvalitu života obyvatel.
Díky své poloze je pozemek velmi atraktivní. Nachází se pouhých 10 minut od Českého Krumlova, jednoho z nejkrásnějších měst v České republice, a zároveň nabízí snadný a pohodlný dojezd na Lipno, které poskytuje širokou škálu vodních sportů, cyklistických tras a zimních aktivit. Tato lokalita má tedy nejen výborný rekreační potenciál, ale také vysokou investiční hodnotu.
Je ideální volbou pro ty, kteří hledají klidné a přírodní prostředí pro výstavbu svého vysněného rodinného domu. Můžete se těšit na krásné okolí, čistý vzduch a příjemné sousedství. Nepropásněte tuto skvělou příležitost a kontaktujte nás ještě dnes pro více informací a prohlídku pozemku. Těšíme se na vás!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jiří Formánek
Jiří Formánek
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jiří Formánek
Jiří Formánek
Telefon zobrazit telefon