Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

  • Cena bude zahrnovat veškerý právní servis, poplatek za návrh na klad na KN a provizi RK.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Anika Bártlová

15 904 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Základní informace

Dopravní spojení Silnice
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Datum vložení před 24 dny
Plocha užitná 6 684 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Inženýrské sítě Internet
Plocha celková 6 684 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
ID nemovitosti 12244
Plocha pozemku 6 684 m²

Popis nemovitosti

Dobrý den,
s radostí vám představuji tyto komerční prostory na krásném, unikátním a velmi lukrativním místě, v nádherné přírodě jižních Čech, kde je klid, čerstvý vzduch a překrásný výhled na samotnou vodní nádrž Lipno. Vítejte na Kobylnici, v těsné blízkosti známé obce Lipno nad Vltavou.

Okolí vodní nádrže Lipno je v Česku velmi známou turisticky vyhledávanou lokalitou a tak tomu opravdu je. Není se čemu divit. U Lipna je to doopravdy nádherné a je tu vyžití ve všech ročních obdobích.

Pozemek o výměře 6684 m2 je velkou dominantou tohoto unikátního místa. Dle územního plánu se pozemek řadí do ploch rekreace s možnou zastavitelností 20%. Nyní je většina plochy pozemku užívána jako zahrada ke komerčnímu objektu. Majitelé zde vytvořili nádherné a příjemné prostředí, na které se každý rád vrací. Na prostorné zahradě se nachází volejbalové hřiště, dětské hřiště s pískovištěm, několik posezeních, zimní zahrada a dětský bazén s lehátky.

Na pozemku dominuje stavba pro komerční účely. Skládá se z 15 stejných čtyřlůžkových pokojů s celkovou kapacitou 60 lůžek a dále velkým prostorným apartmánem 4+kk. Každý pokoj má vlastní balkónovou terasou s výhledem na krajinu a vodní nádrž Lipno, dále samostatnou toaletu s umyvadlem a sprchový kout. Aby toho nebylo málo, na zahradě dále stojí rekreační chata, která je také využívána komerčně. V chatě je možné ubytovat další 4 osoby a funguje jako samostatný plně vybavený apartmán.

Komerční objekt je mimo jiné vybaven i restaurací s kapacitou až 80 míst, dále barem, kolárnou a malým wellness zázemím.
Pro parkování aut je k dispozici velké štěrkové parkoviště, které nabízí i několik krytých stáních.

Celkovou užitnou plochu penzionu tvoří 1270 m2 + zpevněné plochy.

Komerční objekt je v plně funkčním módu a tak tomu i po dobu prodeje zůstane. Je využíván i pro školy v přírodě a lyžařské zájezdy, nebo i pro firemní akce a svatby, či jiné eventy. Majitelé v případě zájmu přenechají celý objekt novému majiteli včetně seznamu klientů, již hotových rezervací a domény s vlastními webovými stránkami. 

Tak pokud vás toto jedinečné místo zaujalo, určitě se mi ozvěte a já vám zašlu veškeré informace o nemovitosti. Mějte se hezky a těším se na slyšenou a na viděnou, Anika Bártlová, Bartlgroup.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Anika Bártlová
Anika Bártlová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Anika Bártlová
Anika Bártlová
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit