Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

749 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Hana Marková

3 176 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Konstrukce Montovaná
Datum vložení před 6 dny
Plocha užitná 22 m²
Elektřina 230 V
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha zastavěná 22 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 79
Plocha obytná 22 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Projekt garáže Průmyslová byl již spuštěn. Aktuálně probíhají pozemní práce a terénní úpravy. Do konce roku bude projekt dokončen a zkolaudován. Aktuálně zbývá 10 posledních volných garáží z celkových 52.
Na společné příjezdové komunikaci bude pamatováno na přístup k zdroji vody a rovněž bude možné využít za poplatek práškový mycí systém, který bude určen výhradně pro majitele garáží. Zároveň jsme pamatovali také na majitele elektromobilů a bude zde samozřejmě možnost napájení vašeho elektromobilu. Do každé garáže bude přiveden třífázový elektrický proud. Jistič bude v současnosti standartně nastaven v základu na 120 V s tím, že možnost navýšení bude mít každý vlastník, ale bude již řešeno individuálně a na náklady nového majitele. Aktuální cena vychází 3.800,-Kč za vyšší jistič. Dálkové ovládání sekčních vrat bude možné využívat až pro tři mobilní telefony. Uvnitř garáže bude automatické časované osvětlení.
Vlastník garáže bude majitelem stavby a podílu na pozemku i společných částech. Stavební povolení a kolaudace je v rámci jedné stavby, která bude následně zhotovitelem rozdělena na 52 nebytových jednotek a bude vytvořeno SVJ, společně s jeho stanovami.
Garáže mají rozměry 3,5 m šířka a 6,3 m délka. Strop garáže je proveden vysoce kvalitními sendvičovými panely THP. Jejich jádro tvoří polyuretan, která má jedny z nejlepších izolačních a tlumících vlastností. Zejména v letních měsících nedochází k přehřívání vnitřních prostor garáže, což jistě každý uživatel ocení. THP panely jsou zásadním hitem ve stavebnictví, jelikož mají mimo jiné výborné izolační vlastnosti. Z vnější strany je stěna garáže opatřena speciální omítkou. Jedná se o probarvenou omítku a finální vrstvu vnější strany, která nepotřebuje aplikaci ochranných nebo dekoračních nátěrů. Svými vlastnostmi je omítka stálá, bezúdržbová a v případě potřeby snadno omyvatelná. Stěny mají z vnitřní strany hladký bílý lakovaný povrch, který kromě čistého dojmu má své praktické výhody díky své snadné omyvatelnosti, nenasákavosti a stálobarevnosti. Údržba je po dlouhá léta prakticky nulová. Izolovaná střecha nabízí další benefit a to je větší stabilita a pevnost, kdy nosnost střechy je schopná pojmout zatížení až 125 kg/m2. Prostor pod střechou, kromě izolace prostupu tepla z přímého slunce, je esteticky čistý a líbivý. Jsou pohledově schovány spoje střešní krytiny, tím se docílí opravdu moderního vzhledu stavby.
V neposlední řadě musíme zmínit desetiletou záruku od firmy Gardeon každému majiteli garáže.
Po podpisu rezervace se skládá záloha na kupní cenu ve výši 35.000,-Kč. Zbytek kupní ceny se hradí na úschovní účet až po kolaudaci stavby a rozdělení nebytových jednotek.
Pro více informací, kontaktujte makléře nabídky.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Hana Marková
Hana Marková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Hana Marková
Hana Marková
zobrazit telefon