Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 890 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Marcel Šulej

33 461 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 30 dny
Plocha pozemku 165 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Parkování Parkoviště
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 250 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 395634
Plocha celková 704 m²
Plocha zastavěná 165 m²

Popis nemovitosti

Hledáte výbornou investiční příležitost, chalupu pro Vaší rekreaci, nebo prostě jen toužíte po životě v domě s úžasnou atmosférou umocněnou výhledem na hrad Rožmberk? Tak přesně pro Vás máme v nabídce rodinný dům v obci Rožmberk nad Vltavou, okres Český Krumlov. Předností tohoto domu je jeho lokace v centru historického města, přičemž zároveň je dům skryt od okolního ruchu.

Dům se skládá ze čtyř apartmánů 2 kk a jednoho apartmánu 1 kk, kdy každý apartmán má vlastní sociální zařízení a kuchyňský kout. Užitná plocha domu je cca 250 m2. Celková výměra pozemku je 704 m2. Tento dům skýtá nepřeberné množství využití. V minulosti byl provozován jako penzion, nyní slouží k dlouhodobějšímu ubytování, kdy výnos z nájmu činí cca 60 tisíc Kč měsíčně. Dům prošel v roce 2019 rekonstrukcí - zateplená střecha, tepelné čerpadlo, rozvody topení v mědi. Vnitřek domu je vhodný pro rekonstrukci. Nový majitel si tak může dům upravit podle vlastních představ. Na pozemku se nachází parkovací stání pro 4 automobily.

Na prostorné zahradě se nachází pergola, ze které se můžete kochat výhledem na hrad. V domě se taky nachází sklep, který může být přestavěn jako vinotéka. Dále je v domě taky zabudovaná udírna. Zahrada skýtá možnost vybudovat na ní venkovní bazén. Tato nemovitost má prostě všechny předpoklady stát se oázou klidu v malebné krajině řeky Vltavy.

Historické město Rožmberk nad Vltavou je celoročně vyhledávané turisty. Je v něm dostatek restaurací, půjčovny lodí a raftů, kempy. V letních měsících se zde nachází mnoho vodáků splavujících řeku Vltavu. Jen pár kilometrů Vás dělí od vodní nádrže Lipno, světoznámého města Český Krumlov a Národního parku Šumava. Prochází tudy cyklostezky (ve výstavbě nová cyklostezka Lipno - Rožmberk - Český Krumlov), pěší turistické trasy, včetně oblíbené stezky Via Czechia.

Rožmberk nad Vltavou má dobré autobusové a vlakové spojení do Vyššího Brodu, vzdáleného 8 km, kde se nachází veškerá občanská vybavenost, škola, zdravotní středisko. České Budějovice jsou v dojezdové vzdálenosti 50 min. Pokud hledáte nemovitost jako investici, nebo pokud hledáte příjemné bydlení s dotykem historie a přírody, neváhejte mne kontaktovat a já Vám rád sdělím další podrobnosti, popřípadě Vás pozvu na prohlídku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Marcel Šulej
Mgr. Marcel Šulej
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Marcel Šulej
Mgr. Marcel Šulej
Telefon zobrazit telefon