Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

20 600 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Mgr. Lenka Muselová

87 364 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - tuhá paliva
ID nemovitosti 1654
Plocha celková 3 066 m²
Plocha zastavěná 429 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení před 9 dny
Plocha pozemku 429 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha užitná 295 m²

Popis nemovitosti

Výjimečná, luxusní usedlost přímo na břehu říčky Černé v Benešově nad Černou v Novohradských horách vás uchvátí stejně, jako uchvátila nás. Rozlehlá usedlost s penzionem o užitné ploše téměř 300 m2 se nachází na překrásném pozemku o výměře 3066 m2. Celou usedlost lemuje řeka Černá, která dodává místu ojedinělou atmosféru a energii. Na udržované velkorysé zahradě je umístěn vyhřívaný bazén 6x3 m, venkovní posezení pod pergolou s kuchyní, grilem a udírnou a nespočet romantických zákoutí přímo na břehu řeky.

Usedlost se skládá ze 2 částí, které mohou fungovat společně i odděleně. První částí je luxusní dům (197 m2) pro velkou rodinu, určený k rekreaci i trvalému bydlení, druhá část je pak penzion (97,5 m2), se stylovou společenskou místností s krbem, výčepem a kuchyňkou, který nabízí 7 lůžek ve 3 pokojích, každý s vlastním sociálním zařízením. Ubytovaným hostům je k dispozici také venkovní posezení pod pergolou s grilem a 4 parkovací místa. Ubytování je dlouhodobě provozováno současnými majiteli a stalo se vyhledávaným místem pro velké množství návštěvníků Novohradských hor, známé jako "Ubytování u říčky".

Soukromá část má užitnou plochu 197 m2, která je rozložena do 2 pater. V prvním patře se nachází technické zázemí, kotelna, velký obývací pokoj s kamny, kuchyně s novou kuchyňskou linkou, jídelna s krbem a vstupem na terasu a zahradu a koupelna s vanou a toaletou. Ve druhém patře vás zaujme galerie s odhalenými původními trámy, kde je umístěna pracovna a odpočinková zóna, dále se zde nachází 2 velké ložnice a koupelna se sprchovým koutem a toaletou. Jedna z ložnic má průchod na ochoz s posezením, na kterém se nachází pokoje patřící k penzionu. Dům je tak možné propojit s ubytováním a vytvořit tak zázemí pro opravdu velkou společnost.

Celá usedlost procházela v letech 2004 - 2019 kompletní a rozsáhlou rekonstrukcí, která z domu vytvořila opravdový skvost. Kamkoliv se podíváte, vaše oči i srdce budou jásat, protože kvalita a skvělý vkus jsou zde vidět v každém kousku tohoto jedinečného místa. Určitě vás potěší výjimečná kvalita rekonstrukce - veškeré rozvody (topení v mědi), dřevěná okna, podlahy (keramická dlažba, dřevěné a plovoucí podlahy), dřevěné dveře, střecha z pálených tašek. Výhodou je i zateplení domu (vata a chytrá pěna).

Objekt je vytápěn kotlem na tuhá paliva (dřevo, brikety, uhlí) se zásobníkem a možností regulace teploty v jednotlivých částech domu. V některých místnostech jsou zároveň kamna či krb, které slouží k lokálnímu vytápění a vytvoření nádherné atmosféry. Dům je napojen na obecní kanalizaci i vodovod.

Luxusní charakter usedlosti, poskytující vysoký standard a pohodlí, spolu s výjimečným umístěním na břehu řeky na velkolepém pozemku, přináší neopakovatelnou příležitost zamilovat se do místa pro život i podnikání, které vás osloví svým geniem loci. Přijďte se přesvědčit na vlastní oči.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Mgr. Lenka Muselová
Mgr. Lenka Muselová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Mgr. Lenka Muselová
Mgr. Lenka Muselová
zobrazit telefon
Reklama

Možná se vám bude hodit