Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

14 500 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Eva Korecká

61 494 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, MHD, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Druhy bytů Podkroví
Datum vložení před 8 dny
Plocha pozemku 102 m²
Plocha zastavěná 360 m²
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - plynové
Inženýrské sítě Internet
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 103 m²
Patro 5.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti 387862
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 99 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Vysočany: čím dál populárnější lokalita pro bydlení nedaleko nové čtvrti Emila Kolbena. Právě zde nabízíme ke koupi prostorný, světlý byt s příjemnou atmosférou a výhledem do zeleně. Jedinečný byt v osobním vlastnictví s potenciálem rozšíření na mezonet je určitě skvělou investicí.

Byt v 6.NP cihlového domu se nachází v žádané lokalitě Prahy 9 - Vysočanech, v ulici Na břehu. Vznikl na místě původní půdy v roce 2001, aktuálně má dispozici 3+kk a velikost 103 m2, ale nad jeho stropem je dosud nevyužitý půdní prostor patřící pouze k této jednotce, který je možné k bytu připojit a vytvořit unikátní mezonet podle Vašich představ.

Výborně je řešeno rozdělení dispozice na obytnou a klidovou zónu. Prostorný obývací pokoj spojený s kuchyňským a jídelním koutem je orientovaný na jihozápadní stranu. Střešní okna mu zajišťují velké množství světla a výhled do zeleně. Kuchyně je vybavena vestavěnými spotřebiči, v obývací části se nachází vestavěná skříň. Na opačné severovýchodní straně bytu najdeme velkou ložnici a o něco menší pokoj. V obou ložnicích jsou vysoké stropy a střešní okna ve více řadách jim dodávají opět hodně světla. Využita jsou zde i místa se sníženým stropem, kde najdeme velké úložné prostory. Obytná a klidová zóna bytu je propojena velkou vstupní halou, kde opět najdeme vestavěnou skříň.

Celému bytu dodávají příjemnou atmosféru přiznané dřevěné trámy. Za luxus může mnoho lidí považovat klimatizaci a velmi dobře řešené úložné prostory. Na oknech jsou elektrické venkovní rolety na vnitřní straně doplněné ještě stínícími roletkami. V koupelně najdeme vanu i sprchový kout, WC je zvlášť. Jednotka má vlastní plynový kotel v koupelně v odděleném výklenku, kde je místo i pro pračku.

Lokalita nabízí veškerou občanskou vybavenost, školy, školky, přímo u domu přírodní park Rokytka, cyklostezka, tenisový klub, dětská hřiště, ale i pestrý výběr restaurací, pár minut pěšky nákupní centrum Harfa a Fénix, O2 aréna, atd. Pohodlně se dostanete na okraj Prahy i do centra města díky MHD (tramvajová zastávka a metro Vysočanská 3 minuty od domu, vlak Nádraží Libeň s linkou S i dálkovými spoji je rovněž v docházkové vzdálenosti). Parkovat lze pohodlně u domu.

Měsíční poplatky za užívání bytu jsou 4.800,-Kč + energie. Internet veden optikou, TV anténa na střeše.

Aktuálně nemovitost nabízí bydlení komfortnější spíše pro lidi s dobrou kondicí, protože se nachází v 6.nadzemním podlaží domu bez výtahu, jeho dostavbu SVJ plánuje.

Byt je v osobním vlastnictví a lze tedy financovat hypotékou, kterou Vám ráda pomohu zařídit. Pro termín prohlídky a více informací mě neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Eva Korecká
Eva Korecká
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Eva Korecká
Eva Korecká
zobrazit telefon