Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

6 810 000 Kč

B

Velmi úsporná

  • včetně provize, včetně právního servisu
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Tomáš Malina

28 881 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 16 dny
Plocha užitná 57 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Příjezdy Beton, Asfalt
Vlastnictví soukromé
Patro 1.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon
ID nemovitosti TM-7455
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost B - Velmi úsporná

Popis nemovitosti

V exkluzivním zastoupení majitele vám nabízíme ke koupi nádherný mezonetový byt v apartmánovém domě KORZO Lipno. Představte si, že máte možnost vlastnit útulný a moderní byt v jednom z nejoblíbenějších rekreačních míst v České republice. Tento atypický apartmán se nachází v krásné lokalitě Lipna nad Vltavou o celkové výměře 57 m2. Jedná se o mezonetový byt s balkónem o velikosti 8 m2 a sklepem pro uložení vašeho zimního nebo letního vybavení.

Tato bytová jednotka je tvořena předsíní s botníkem a věšákem na kabáty, vestavěnou skříní se zrcadlem, prostornou koupelnou se sprchový koutem, toaletou a umyvadlem s vodovodní baterií. Obývací místnost je vybavena rozkládací sedací soupravou, konferenčním stolkem, televizním stolkem s TV, jídelním stolem se židlemi a plně vybaveným kuchyňským koutem. Dřevěnými schody se dostaneme do horního rozšířeného patra bytu, kde je k dispozici rozkládací postel, skříň, designové křeslo a samostatná ložnice s manželskou postelí. Díky střešním oknům je celý horní prostor velmi dobře prosvětlen.

Byt je ve výborném stavu, umístěn ve druhém patře energeticky velmi úsporné cihlové budovy s označeným vstupem A1. Tento velmi vkusně zařízený apartmán nabízí veškerý komfort a pohodlí až pro 6 osob. K dispozici je také přilehlé parkoviště, které uživatelům apartmánu zajistí možnost bezplatného každodenního parkování.

Výhodou rezidence KORZO Lipno je možnost využití jak pro soukromé účely, tak komerční, kdy jsou veškeré služby spojené s pronájmem zajištěny. Návštěvníkům je 7 dní v týdnu k dispozici recepce.

Díky své skvělé poloze v centru Lipna nad Vltavou máte přístup ke všem místním atrakcím a aktivitám. Můžete si užít krásné jezero Lipno vzdálené cca 400 metrů, Stezku v korunách stromů, bobovou dráhu nebo cyklostezku a v letních i zimních měsících nedaleký skiareál Kramolín. Pro rodiny s dětmi je tu Království lesa a milovníci přírody jistě ocení množství turistických tras.

Tento byt je skvělou investicí pro ty, kteří si chtějí užít relaxaci a odpočinek v malebném prostředí Lipna nad Vltavou po celý rok. Nechte se unést kouzlem tohoto úžasného místa a staňte se majitelem tohoto atraktivního bytu.

Apartmány v rezidenci KORZO Lipno jsou zapsány v katastru nemovitostí jako bytové jednotky v osobním vlastnictví, čímž je možné na jejich koupi čerpat hypotéku.

Veškeré informace spojené s touto nemovitostí vám velmi rád doplním, neváhejte mě kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Tomáš Malina
Tomáš Malina
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Tomáš Malina
Tomáš Malina
Telefon zobrazit telefon