Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

7 950 000 Kč

C

Úsporná

  • bez poplatků
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bezrealitky s.r.o

33 716 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Poplatky
Datum vložení před 4 dny
Plocha užitná 150 m²
Konstrukce Zděná
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost C - Úsporná
ID nemovitosti 867391
Plocha pozemku 505 m²

Popis nemovitosti

Hledáte prostorný, moderní a energeticky úsporný dům v klidném prostředí?

Nabízíme vám exkluzivní příležitost stát se majitelem tohoto krásného rodinného domu 5+kk s garáží v obci Košetice, pouhých pár minut od dálnice D1. Ideální pro ty, kteří chtějí bydlet v nádherné přírodě a zároveň mít skvělou dostupnost do Prahy nebo Brna.

Dům kolaudovaný v roce 2014 je postaven z těch nejkvalitnějších materiálů a je vybaven vším, co si pro pohodlné bydlení můžete přát. Tepelné čerpadlo zajistí příjemné teplo za minimální náklady, zatímco krb dodá vašemu domovu útulnou atmosféru. V obou patrech je zabudovaný centrální vysavač. Dům má energetický štítek C. Prostorná a udržovaná zahrada s funkčním skleníkem nabízí nekonečné možnosti relaxace a pěstování vlastních bylinek a zeleniny.

Interiér domu je řešen prakticky a moderně. V přízemí najdete prostorný obývací pokoj s přístupem na terasu, spojený s kuchyní, ideální pro rodinné oslavy, dále pokoj, který můžete využít jako pracovnu nebo jídelnu, koupelnu a praktickou technickou místnost. Z domu je přímý vstup do prostorné vytápěné garáže s půdou, sloužící jako úložný prostor. Z garáže je vchod také na zahradu. V patře jsou situovány tři prostorné ložnice, WC a šatna, kterou lze přebudovat na druhou koupelnu.

K domu náleží také velká stodola (62m2), která nabízí neomezené možnosti využití – ať už jako dílna, garáž nebo zimní zahrada.

Košetice jsou klidná obec s veškerou občanskou vybaveností – školka, škola, obchody, lékař, restaurace a další služby. V blízkosti najdete krásnou přírodu vodní nádrže Želivky nebo Trnávky, ideální pro pěší turistiku, cykloturistiku a další rodinné nebo sportovní aktivity.
Dům je napojen na všechny běžné inženýrské sítě – obecní vodovod, elektřina i kanalizace.
Pokud hledáte zajímavé a moderní bydlení v krásné přírodě Vysočiny, je tato nabídka určena právě vám. Tato nemovitost je určena výhradně přímým zájemcům o koupi. Na inzerát můžete také reagovat přímo na webu Bezrealitky: https://www.bezrealitky.cz/nemovitosti-byty-domy/867391-nabidka-prodej-domu-velka-strana-kosetice

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bezrealitky s.r.o
Bezrealitky s.r.o
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bezrealitky s.r.o
Bezrealitky s.r.o
Telefon zobrazit telefon