Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Mgr. Jesika Schopper

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Balkóny Balkon, Terasa
ID nemovitosti N6870
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Druhy bytů Mezonet
Datum vložení před 26 dny
Plocha užitná 149 m²
Parkování Garáž
Vlastnictví soukromé
Patro 1.

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji kouzelný, moderní apartmán o obytné ploše 149 m2, v lyžařském středisku Jochberg nedaleko rakouského Kitzbühelu. Bytový dům nabídne čtyři exklusivní jednotky.

Tento zahradní mezonetový apartmán disponuje třemi ložnicemi, každá s vlastní koupelnou, velkým obývacím pokojem s jídelnou a kuchyní s přístupem na prostornou terasu a zahradu. Dále je zde velký prostor s mnoha vestavěnými skříněmi, toaleta pro hosty a technická místnost. Ložnice ve druhem podlaží májí vstup na balkón. Světlé a prostorné pokoje s nádhernými výhledy do horské krajiny podtrhují kvalitní přírodní materiály v celé nemovitosti. Jednotka je plně zařízená.

Ke každému bytu náleží dvě podzemní parkovací stání, vytápěná sklepní kóje se sušákem na lyžařské boty a osobní výtah který vás snadno vyveze z podzemního parkoviště do přízemí.

Město Jochberg se nachází 8 km jižně od Kitzbühelu v samém srdci Kitzbühelských Alp. Leží v nadmořské výšce 924 metry. Díky propojení středisek Kirchberg, Kitzbühel a Jochberg vznikla lyžařská oblast, která nabízí 170 km sjezdovek. Mírné travnaté vrcholky horského světa kolem Kitzbühelu nabízejí spoustu možností: výstupy na horské vrcholy, nenáročná pěší turistika, golf 200 dní v roce nebo jízda na horském kole.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (6)
small left
small right