Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

12 360 000 Kč

C

Úsporná

  • Uvedená cena je včetně dvougaráže a parkovacího místa. Cena je včetně provize a právního servisu.
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
REALITY ČTYŘLÍSTEK

52 418 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení MHD
Okna Plastová
Datum vložení před měsícem
Plocha celková 187 m²
Patro 5.
Konstrukce Zděná
Parkování Garáž, Vlastní parkovací stání
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 140 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 2153815502
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha nebytová 45 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme ke koupi luxusní byt (Penthouse) 4+kk o užitné ploše 140 m2 včetně terasy 38,50 m2 + sklepní kóje 2,16 m2 v prvním patře + uzamykatelná dvougaráž 32,55 m2 v podzemí domu + parkovací stání se zvedacím sloupkem přímo před vchodem.
Byt je velmi dobře dispozičně řešený s velkou centrální obytnou místností včetně kuchyňského koutu o ploše 41 m2 a se třemi neprůchozími místnostmi (13,85 m2, 13,35 m2, 10,20 m2) a komorou 7,55 m2. Z obývací místnosti a dvou pokojů je vstup na terasu ve tvaru L. Jedná se o moderně navržený a vybavený byt, který je klimatizován a v celém bytě je teplovodní podlahové vytápění, okna jsou vybavena předokenními hliníkovými žaluziemi na dálkové ovládání, v obývací místnosti jsou posuvné balkonové dveře přes celou stěnu (HS PORTÁL). Obývací pokoj, kuchyňský kout a koupelna jsou osvětleny světlovody. Interiérové dveře jsou skleněné, posuvné i klasické s hliníkovými zárubněmi.
Kuchyně je vybavená vestavnými spotřebiči Siemens, indukční varná deska 80 cm, kuchyňská linka je obložená moderním sklem a je podsvícená ambientním osvětlením. V obývací místnosti je osvícení stěny z pravého kamene a komody pod TV. Místnosti jsou promyšleně osvíceny teplými a studenými světly na dálkové ovládání. Byt je vybaven nábytkem na míru, vestavěnými skříněmi v chodbě a komoře a kancelářským pracovním koutem.
Po celé chodbě je bodové osvětlení - pohybová čidla na nohy na noční svícení. Koupelna je vybavena vanou, sprchovým koutem s dešťovou sprchou, zabudovaným skleněným umyvadlem a závěsným WC. Samostatné WC je vybaveno závěsnou WC mísou s bidetovou sprchou a kamenným umyvadlem a přípojkou na pračku a sušičku.
Terasa je vybavena markýzou na dálkové ovládání s osvětlením, umělým trávníkem a dlažbou. V zadní části s krytým posezením je vyvedena studená i teplá voda, dále je studená voda vyvedena i v přední části terasy na napouštění vířivky či dětského bazénu nebo na zalévání rostlin.
Celkem jsou na terase 4 osvětlení + 1 v markýze a 6 zásuvek.
Tento byt je po všech stránkách komplexně pojat, vhodný i pro větší rodinu s dětmi a nachází se ve velmi pěkné a vyhledávané lokalitě, nedaleko je přírodní rezervace Vrbenské rybníky (možnost procházek např. se psem), v pochůzkové vzdálenosti je veškerá občanská vybavenost, sportoviště, škola, školka, různé obchody a služby, zastávka MHD, lékařské středisko s lékárnou.
Orientace bytu je na JZ s výhledem na Kleť a do zeleně za domem.
Byt lze bez jakýchkoli úprav ihned obývat.
Jedná se o lukrativní nemovitost pro náročného klienta. Doporučujeme.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

REALITY ČTYŘLÍSTEK
REALITY ČTYŘLÍSTEK
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

REALITY ČTYŘLÍSTEK
REALITY ČTYŘLÍSTEK
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti