Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

C

Úsporná

  • info v RK
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Pavla Kalousová

15 904 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Konstrukce Dřevěná
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost C - Úsporná
ID nemovitosti N6952
Stav nemovitosti Bezvadný
Datum vložení před 6 dny
Plocha užitná 159 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji byt o dvou samostatných apartmánech - přízemní 2+kk o velikosti 56 m2 a podkrovní 2+1 o velikosti 64 m2. Byt se nachází v levé polovině bytového domu o dvou bytových jednotkách v srdci Národního parku Šumava v obci Borová Lada. Na byt navazuje vlastní zahrada o velikosti 843 m2.

Přízemní apartmán 2+kk o obytné ploše 56 m2 s terasou se skládá z kuchyně s jídelnou (23,5 m2), ložnice (18,9 m2), koupelny s toaletou (7,7 m2) a chodby (5,7 m2). Na apartmán navazuje terasa o velikosti 30 m2.
Podkrovní apartmán o ploše 64 m2 se skládá se z kuchyně s jídelním koutem (10,4 m2), ložnice (15,8 m2), druhé ložnice (19,7 m2), koupelny (6,8 m2), samostatné toalety (1,5 m2), chodby (9,7 m2) a přístupového schodiště (4,2 m2).
K bytu náleží technická komora (6,8 m2), která je umístěna u vstupu do domu.
Vstupní chodba (4,8 m2) do objektu a sauna s předsíňkou (9 m2) je sdíleným prostorem s druhým bytem v pravé části objektu.

Apartmány lze používat samostatně nebo sloučeně jako klasickou chalupu s vlastní zahradou.
Bytový dům byl zkolaudován v roce 2015. Je zateplený, topení je elektrické, v koupelnách a spodní kuchyni s jídelnou instalováno podlahové. Je zde zaveden systém rekuperace pro zajištění dostatečného větrání. Okna jsou dřevěná, euro, trojskla. Voda je přiváděna z obecního řadu, objekt je napojen na kanalizaci. Vše je v perfektním stavu. Internet je veden vzduchem. Celý byt je nadstandardně a s citem zařízený. Apartmány se nabízí se zařízenými kuchyňskými linkami, koupelnami. Ostatní nábytek je na domluvě. Měsíční režie obou apartmánů celkem je 3.200 Kč.

Na byt navazuje vlastní zahrada o rozloze 843 m2. Do zahrady vedou všechna okna obou apartmánů.
V rámci prodeje Je možné dokoupit i garáž o rozloze 18 m2, která je v bezprostřední blízkosti pozemku.
Nemovitost je možné částečně financovat převzetím hypotéky od prodávajícího z původní úrokovou sazbou 1,79 % u České spořitelny. Více informací již poskytneme vážnému zájemci. Nemovitost je vhodná jak pro rodinu, tak i jako investiční příležitost pro pronájmy či kombinaci vlastního bydlení a pronájmu.

Obec Borová Lada je jedním z velmi oblíbených turistických destinací Šumavy. V blízkosti se nacházejí ski areály Kvilda, Zadov, Churáňov, Mitterdorf, Hochficht a další. Pro běžkaře je v okolí upravováno mnoho běžeckých tras. V okolí Borové Lady je mnoho příležitostí pro pěší turistiku, jsou tu trasy pro cyklisty, rodiny s dětmi a kočárky. Přírodní rašeliniště - Chalupská slať, Jezerní slať, nádherná příroda na Bučině či Knížecích pláních, Boubínský prales a další šumavská zákoutí jsou jedny z nejkrásnějších lokalit v České republice. Velmi blízko je i Bavorsko s dalšími možnostmi.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Pavla Kalousová
Ing. Pavla Kalousová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Pavla Kalousová
Ing. Pavla Kalousová
zobrazit telefon