Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

114 866 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Violeta Borisova

12 193 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Patro 3.
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti BGGD2-05
Plocha obytná 72 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Balkóny Terasa
Datum vložení před 3 dny
Plocha užitná 72 m²

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout na prodej nový apartmán s překrásným umístěním, v bezprostřední blízkosti moře a pláže v malebné obci Carevo, v Bulharsku. Apartmán se nachází v obytné budově ve výstavbě sestávající ze suterénu, přízemí a 4 pater. V suterénu jsou garážová parkovací stání, v přízemí obchody a kanceláře a další 4 patra s apartmány. Budova má 2 samostatné vchody, 2 výtahy a celkem 11 apartmánů s jednou a dvěma ložnicemi. Z každého apartmánu je výhled na moře.
Stylová a moderní budova je postavena z těch nejkvalitnějších materiálů – cihly značky Wienerberger-Porotherm, omítky, izolace - značky Baumit, okna značky Veka 82 mm, 7-mi komorové, trojsklo, apod. Nabízený apartmán č. 5 o celkové ploše 81,75 m2 (zastavěná plocha 71,78 + 9,97 m2 společné části) se nachází ve 3. podlaží, má chodbu, obývací pokoj s kuchyní a jídelnou s přístupem na terasu, dvě ložnice, WC s koupelnou. Dům je napojený na vodovodní a kanalizační řád. Budova byla dokončena v červnu 2024. Možnost zakoupení parkovacího stání v suterénu za 22 000 €. Vzdálenost k moři a pláži je cca 80 m.
Cena zahrnuje dokončený apartmán včetně vchodových dveří, omítnutých zdí, kabeláž pro klimatizaci, internet, TV, bez interiérových dveří, podlahové krytiny a sanity. Kupující si tak může interiér dokončit sám dle svých představ a vkusu. Na přání a konkrétního zadání kupujícího může interiér dokončit stavitel. Se vším Vám rádi pomůžeme.
Carevo je přímořské městečko, které se nachází cca 66 km jižně od Burgasu, na úpatí pohoří Strandža. Rozkládá se na dvou malých poloostrovech, které lemují nádherné zátoky, s písčitými plážemi. Původní rybářské městečko s krásnými fjordy, s přístavem pro malé osobní lodě, pěší zónou, parkem, s typickými i moderními restauracemi, obchody, tržištěm apod., se stále více stává vyhledávaným letoviskem. Návštěvníkům Careva jistě stojí za to vypravit se i hluboko do pohoří Strandža, které bylo prohlášeno národním parkem v roce 1995. Je jednou z nejméně prozkoumaných oblastí Bulharska, jež bohatě oplývá divokou zvěří. V horách je mnoho jeskyní a stop po dávných civilizacích. Horské vesničky jsou velmi rázovité. Pohoří Strandža je vhodné k pořádání výletů, houbaření a lovu.
V budově jsou i další apartmány na prodej.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Violeta Borisova
Violeta Borisova
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Violeta Borisova
Violeta Borisova
zobrazit telefon