Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

14 700 000 Kč

B

Velmi úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Radek Vrhel

62 342 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva, Ústřední - elektrické
Vytápění podrobnosti Uhlí, El.kotel
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 96 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Zděná
ID nemovitosti 2024007
Stav nemovitosti Novostavba
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Vybavení pronájem Kuchyňská linka, Lednice, Pračka
Datum vložení před 22 dny
Plocha obytná 63 m²

Popis nemovitosti

Motto: apartmán v REZIDENCI ŠUMAVA INN KVILDA...investice, kterou zhodnocuje čas.
Lokalita: Kvilda - nejvýše položená horské středisko v Čechách (1.056 m n.m.) - nabízí celoročně nepřeberné možnosti. V létě turistiku v překrásné, typicky šumavské okolní přírodě jakou nabízí jen Šumavský národní park. V zimě lyžařský vlek se sjezdovkou a cca 70 km kvalitně upravovaných běžeckých stop. Společenský život nabízejí místní restaurace, kavárny, pivovar. Nedaleká Alpská vyhlídka na Bučině s panoramatem alpských vrcholů Dachsteinu, Taur a Totes Gebirge se stala inspirací pro špičkový design nabízených apartmánů
Popis apartmánového domu: v centrální turistické zóně Kvildy a v blízkosti sjezdovky bylo dosaženo povolení nezbytných ke vzniku jedinečné novostavby REZIDENCE ŠUMAVA INN KVILDA. Nachází se v něm pouze osm apartmánů. Samozřejmostí je poctivá zděná konstrukce této novostavby z keramických tvárnic s výplní tepelnou izolací a dalším vnějším zateplením, a s dřevěným opláštěním celé fasády domu, což zvýrazňuje jeho elegantní moderní horský styl.
Popis apartmánů: Při vstupu do nabízeného mezonetového apartmánu vás jistě zaujme otevřený prostor s vnitřním schodištěm do patra a prosklený východní štít se vstupem na vlastní předzahrádku. Výjimečností v nabídce horského apartmánů je skutečnost, že v nabízeném apartmánu jsou již osazena značková krbová kamna LA NORDICA s plotnou a troubou zaústěná do třísložkového nerezového komínu. Interiér apartmánu je originální, reprezentativní, designový a sjednocuje jej vkusný elegantní styl blízký interiérům, které nás vítají v rakouských Alpách. V apartmánu jsou řemeslně perfektně provedeny všechny dokončovací práce – vysoce kvalitní obklady, dlažby, obložkové dveře, dřevěné podlahy a obklady stěn. Vstupní dveře jsou mimo zámku osazeny číslovým kódem. Vybaven je kuchyňskou linkou s vestavěnými značkovými spotřebiči KLARSTEIN (sklokeramická deska, chladnička, myčka) a kuchyňskými doplňky (příbory, porcelán, sklo), pohodlným nábytkem, velkorozměrovým televizorem a originály obrazů i bytových doplňků. V Rakousku byly ušity přímo pro tuto rezidenci záclony a závěsy s jednotným motivem a logem, který se jako jednotící idea objevuje ve více variantách v domě. Patrový meometový apartmán má výměru 90,6 m2 podlahové plochy a skládá se v přízemí ze zádveří (5,33 m2) obývacího pokoje s kuchyňským koutem (34,54 m2)a koupelny (5,36 m2). V patře je velká hlavní ložnice se samostatně stojící vanou (16,8 m2), druhá ložnice (11,2 m2), další koupelna (5,16 m2) a chodba ( 11,4 m2). K dispozici je jedno parkovací stání vedle apartmánového domu.
Technické údaje: zkolaudovaná novostavba rezidence je napojena na obecní vodovod a kanalizaci. Vytápění je zajišťováno dvěma tepelnými čerpadly vzduch/voda, s přenosem do podlahového vytápění. Jsou provedeny slaboproudé rozvody pro TV, satelit, internet. Apartmán má samostatné měření tepla, vody a elektřiny.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Radek Vrhel
Radek Vrhel
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Radek Vrhel
Radek Vrhel
Telefon zobrazit telefon