Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

2 100 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ivan Horňák

8 906 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Druhy bytů Mezonet
ID nemovitosti 978
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha užitná 87 m²
Elektřina 230 V, 400 V
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 8 dny
Plocha pozemku 78 m²
Patro 3.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Parkování Parkoviště
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 78 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Dovoluji si Vám exkluzivně nabídnout koupi mezonetového bytu 3+1 v osobním vlastnictví v Čelakovského ulici 352/16 ve Vimperku. Nabízený byt je umístěn ve třetím (a čtvrtém) patře třípatrového zděného domu (bez výtahu) se sedlovou střechou.
Nabízený byt ze šedesátých let minulého století byl po roce 2000 rekonstruován. Ve zděné koupelně byl vybudován zděný sprchový kout a samostatné místo pro pračku. Kompletně byla rekonstruována elektroinstalace, vodoinstalace, odpady i topení (deskové radiátory). Ve vstupní chodbě, kuchyni, koupelně a na záchodě byla položena keramická dlažba, v obývacím pokoji plovoucí podlaha, v ložnici a dětském pokoji lino. Vstupy do místností byly osazeny dveřmi s obložkami. Koupelna je uzavírána zasouvacími pouzdrovými dveřmi. Z obývacího pokoje je po dřevěném schodišti přístupný nově vzniklý dětský pokoj ve střešní vestavbě.
Současná dispozice bytu sestává z místností: chodby do tvaru písmene „L“ (3,20 x 1,23 = 3,95m2 a 1,88 x 1,0 = 1,88m2), kuchyně (4,15 x 2,56 = 10,6), obývacího pokoje (5,07 x 4,18 = 21,2 m2), ložnice (4,17 x 3,45 = 14,4 m2), podkrovního pokoje (5,72 x 3,54 = 20,3m2), koupelny (2,79 x 1,59 = 4,5 m2) a záchod (1,1 m2). Příslušenstvím bytu je jedna zděná sklepní místnost (cca 9 m2) v suterénu domu.
Okna obývacího pokoje, ložnice a střešní okno podkrovního bytu jsou orientována k jihovýchodu, okno kuchyně k severozápadu. Byt je vytápěn teplovodním ústředním vytápěním, napojeným na městskou teplofikaci. Teplá voda je připravována v elektrickém bojleru (na půdě). Dům s nabízeným bytem je v prakticky původním, průměrně udržovaném stavu s vyměněnými okny. Podlahová plocha dle katastru nemovitostí čítá 88 m2, skutečně naměřená podlahová plocha bytu: 77,93 m2. Na dům s inzerovaným bytem nebylo zpracováno prohlášení vlastníka. Dům je v katastru nemovitostí (KN) veden jako bytový dům a každý z uživatelů bytů vlastní spoluvlastnický podíl na domě s právem užívání bytu. Bytová jednotka tak není v KN vedena jako samostatná nemovitost. Zájemce o nabízený byt musí počítat minimálně s nutností rekonstrukce nášlapných vrstev podlah, podhledu a střešního okna v dětském pokoji. Byt se prodává ve stavu, jak je zaznamenán ve fotografiích, 3D skenu a videoprohlídky v inzerátu, včetně vybavení a zařízení. Byt, ani sklep nebude majitel vyklízet. Měsíční předpis plateb a je stanoven na 4.700,- Kč. Vlastnická práva k nabízené nemovitosti nejsou nikým a ničím omezena, předání může proběhnout okamžitě. PENB zjišťuji, pro potřeby inzerce uvádím nejnižší třídu G.
Prohlídku nemovitosti objednávejte písemně zde: prohlidky@realityhornak.cz

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ivan Horňák
Ivan Horňák
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ivan Horňák
Ivan Horňák
zobrazit telefon