Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

4 790 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ilona Vazačová

20 314 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti J10162
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha užitná 74 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Datum vložení před 14 dny
Plocha celková 74 m²
Plocha nebytová 74 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 71 m²
Patro 1.

Popis nemovitosti

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji částečně zařízený byt 3+1 s balkonem po kompletní, velmi zdařilé rekonstrukci na ul. K Háječku v Písku na Hradišti.

Dům je také po kompletní rekonstrukcí, je zateplen, je zde nový výtah, vstup do domu a společné prostory jsou reprezentativní, nové stupačky.

Byt je umístěn v první patře (2. nadzemní podlaží) domu. Do domu je z obou stran bezbariérový přístup až k výtahu, toto jistě ocení osoby se sníženou mobilitou.

Současný majitel myslel při rekonstrukci nejen na design, ale i na praktické využití každého centimetru bytu. Při vstupu do bytu je vstupní chodba vybavena úložnými prostory a botníkem. Po levé straně bytu je samostatná toaleta, vedle je koupelna s vanou v kombinaci se sprchou a místem pro pračku. Nadstandardně je v koupelně provedena příprava pro boiler (je k němu do bytu zřízena i odpovídající el. sazba), a to z důvodu objemné vany. Pokud tedy milujete relax ve vaně, nemusíte se bát vyúčtování za vodu. Můžete si ji ohřívat sami, a to za výhodnější cenu.

Velký obývací pokoj nabízí dostatek místa i pro početnou rodinu, je zde velká sedačka a zároveň stůl pro pohodlné stolování min. čtyř osob. Kuchyně v provence stylu nabízí dostatek pracovního místa i úložných prostor, útulnu atmosféru vytvoří i podsvícení skříněk, součástí kuchyňské linky je bílá americká lednice s výrobníkem ledu a domácím barem, vestavná myčka nádobí, varná deska, horko vzdušná trouba a mikrovlnná trouba.

Dispoziční změnou prošla zadní část bytu, kde jsou dvě ložnice, a to každá s vlastním vstupem. Je zde vytvořena předsíň, která je využita jako šatna a zároveň její jeden kout sloužil jako pracovna.

Jedna z ložnic je s balkonem, tato zůstane vybavena opět prostornou šatní skříní. Na balkon je vytažena elektřina.

Určitě Vás potěší možnost využití společných prostor, k dispozici je sklepní kóje, čistá sušárna prádla, kolárna, a společná místnost před kolárnou, pro příležitostné uskladnění věcí.

Součástí inzerátu jsou 2D a 3D půdorysy s výměrami jednotlivých místností, dále pak video. Některé realitní servery zveřejnění videa neumožňují, rádi Vám ho zašleme na vyžádání.
Na nákup této nemovitosti Vám rádi zajistíme kvalitní financování.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ilona Vazačová
Ilona Vazačová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ilona Vazačová
Ilona Vazačová
zobrazit telefon