Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

1 850 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Radek Chloupek

8 118 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
ID nemovitosti 388047
Stav nemovitosti Bezvadný
Patro 7.
Elektřina 230 V
Konstrukce Panelová
Datum vložení před 24 dny
Plocha obytná 60 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 60 m²

Popis nemovitosti

Máte-li zájem o prostorný a světlý byt ve vyhledávané lokalitě s bohatou infrastrukturou a občanskou vybaveností, ať už jako rodina toužící po vlastním bydlení, nebo investor hledající byt k dalšímu pronajímání, tato nabídka by Vás jistě neměla minout. K prodeji nabízíme byt 3+1 s lodžií v osmém nadzemním podlaží panelového domu s výtahem v ulici Matěje Kopeckého v srdci Chomutova.

Byt s čistou podlahovou plochou 60,30 m² nabízí komfortní bydlení v původním, ale hezky udržovaném stavu. K dispozici máte obývací pokoj s přímým vstupem na zasklenou lodžii, dva další neprůchozí pokoje, samostatnou kuchyň, koupelnu s vanou a samostatnou toaletu. Byt je možné ihned obývat.

V bytovém domě (o celkově osmi nadzemních podlažích) je k dispozici výtah, což zvyšuje komfort obyvatel, a k bytu náleží také praktická sklepní kóje. Parkování možné před domem. Dům disponuje zateplením, plastovými okny, a vytápění je zajištěno dálkovým ústředním topením. Měsíční zálohy na služby činí 4.964 Kč, z čehož 1.752 Kč tvoří fond oprav.

Dům se nachází v klidné, žádané lokalitě v centru města s množstvím zeleně v okolí. V jeho blízkosti naleznete dvě základní a dvě mateřské školy, potraviny, poštu, knihovnu, restaurace, sportovní a dětská hřiště, autobusové zastávky, a mnoho dalšího. Chomutov jako město nabízí výbornou dostupnost kulturních akcí a městských služeb. V jeho okolí lze celoročně využívat širokou škálu aktivit pro celou rodinu, jako jsou výlety do Zooparku Chomutov, v horkých letních měsících relaxaci u Kamencového jezera, nebo v době zimních radovánek bruslení na Zimním stadionu.

Tento byt je skvělou volbou jak pro rodiny, které hledají příjemné a funkční bydlení, tak pro investory, kteří hledají atraktivní nemovitost pro své potenciální nájemníky.

Pokud Vás tato nabídka zaujala, neváhejte se na mě obrátit. Rád Vám poskytnu veškeré informace a dohodnu s Vámi prohlídku bytu dle Vašich časových možností. Jsem přesvědčen, že tento byt Vám nabídne vše, co od bydlení očekáváte. Těším se na Vaše dotazy a případnou spolupráci.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Radek Chloupek
Radek Chloupek
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Radek Chloupek
Radek Chloupek
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti