Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

5 350 000 Kč

D

Méně úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Radka Vacková

22 689 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Vlak, MHD, Dálnice
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
Vybavení pronájem Kuchyňská linka, Sporák
ID nemovitosti 060N057836
Stav nemovitosti Po rekonstrukci
Plocha užitná 74 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Kabelová TV
Datum vložení před 8 dny
Plocha pozemku 283 m²
Patro 3.
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Balkon
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Plocha obytná 66 m²
Energetická náročnost D - Méně úsporná

Popis nemovitosti

ERA Reality PREMIÉRA exkluzivně nabízí k prodeji atraktivní bytovou jednotku v osobním vlastnictví, která se nachází přímo v centru Českých Budějovic. Hledali jste byt v blízkosti náměstí, ve zděném bytovém domě, s balkonem, po kompletní rekonstrukci? V Komenského ulici na Vás jeden takový čeká. Může se stát Vaším novým domovem ale i zajímavou investicí. Pokud uvažujete o nemovitosti k následnému pronájmu, doporučujeme. Atraktivní lokalita s kompletní občanskou vybaveností v docházkové vzdálenosti.

Bytová jednotka o velikosti 66 m2 ( bez balkonu a sklepní koje ) nabízí velmi žádanou dispozici pro rodiny. Tři samostatné pokoje, z toho dva neprůchozí, praktické řešení kuchyně, pro chvíle odpočinku oceníte balkon ( 3,6 m2 ).

Před 10 lety prošel byt kompletní rekonstrukcí (podlahy, kuchyňská linka, koupelna, WC, interiérové dveře, omítky, okna, rozvody elektřiny) a je ihned určený k bydlení bez dalších investic. Pod plovoucí podlahou se skrývají parkety, které jsou ve všech pokojích.

Co vše může tento zajímavý byt nabídnout právě Vám? Přijďte se podívat. Může to být obývací pokoj a ložnice s hezkým výhledem na Vodárenskou věž, samostatná kuchyně v moderním designu s atypickým úložným prostorem na pračku, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC, sklepní koje ( 5 m2 ). Pro udržení dobré fyzické kondice 3.patro bez výtahu. Dostatek místa pro umístění úložných prostor.

Pro milovníky hokeje zimní stadion za rohem, na nákup potravin pěšky před dům, lékaři, školky a školy vše v dosahu několika minut. Vozit děti do školy a na kroužky tady rozhodně nemusíte.

Přesné výměry jednotlivých místností naleznete na přiloženém 2D a 3D půdorysu.

Bytový dům je pečlivě udržovaný, příjemné, čisté prostředí s pohodovými sousedy. Na patře pouze 2 bytové jednotky. Parkování možné v blízkosti domu.

Příspěvek do FO – 1 300 Kč. Bližší informace o nákladech spojených s bydlením máme připraveny pro vážné zájemce na prohlídce nemovitosti.

Financování zajistíme - nejvýhodnější podmínky na trhu – Gepard Finance – Masarykova 975 – Hluboká nad Vltavou – ERA Premiéra

Na setkání se těší Radka Vacková a Denis Vacek

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Radka Vacková
Radka Vacková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Radka Vacková
Radka Vacková
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti