Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

4 290 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Jan Marinka

18 824 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Kanalizace Veřejná kanalizace
Datum vložení před 14 dny
Plocha obytná 73 m²
Konstrukce Panelová
Vlastnictví družstevní
Plocha užitná 73 m²
ID nemovitosti 9
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Nabízím Vám k prodeji prostorný a bezpečný byt vhodný pro rodiny s dětmi. Tato nemovitost se nachází na adrese Labská v části obce České Budějovice 2, v obci České Budějovice. Jedná se o byt o velikosti 3 + 1 s podlahovou plochou 73m².

Tento byt se nachází v panelovém objektu který je v dobrém stavu, umístěn na prvním podlaží 13-podlažního domu, což znamená pohodlný přístup pro celo rodinu. Nemusíte se obávat přenášení kočárků nebo těžkých tašek po schodech, protože dva výtahy vám usnadní cestu.

Jednou z největších výhod této nemovitosti je její bezpečnost. Bytový komplex je situován v klidné a bezpečné části města, což je ideální pro rodiny s dětmi. Můžete mít klidnou mysl, protože vaše děti budou v bezpečí. Okolí nabízí také dostatek zeleně a parků, kde si děti mohou bezstarostně hrát a vy si můžete užívat čas s rodinou.

Vybavení tohoto bytu je částečné, což vám poskytne volnost při vlastním zařizování interiéru. Nicméně, v rámci usnadnění života s dětmi tu naleznete vše co ke klidnému a spokojenému životu patří.

Prostorné místnosti jsou tím, co oceníte. Vaše děti budou mít svůj vlastní prostor, kde si mohou hrát a tvořit. K dispozici je dětský pokoj, který je připravený k zařízení podle potřeb vašich dětí. Vaše děti se budou cítit jako doma a budou mít dostatek prostoru pro svou kreativitu a zábavu.

Co se týče dopravy, nemovitost je blízko škol a další vybavenosti pro děti i dospělé. Do školy mohou chodit pěšky, což je nejen pohodlné, ale také bezpečné. Můžete je doprovázet na jejich cestě a vytvořit tak rodinnou atmosféru. Okolí nabízí také různé aktivity, jako jsou sportovní centra, herny a další zábavní zařízení.

Nemovitost je družstevního vlastnictví a má veškeré nezbytné přípojky, včetně kanalizace a plynovodu.

Pokud hledáte bezpečné a rodinné prostředí pro svou rodinu, pak je tento byt ideální volbou. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se, až vám ukážeme tuto úžasnou nemovitost. Pomůžeme Vám i s financováním koupě.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Jan Marinka
Jan Marinka
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Jan Marinka
Jan Marinka
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti