Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

5 290 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michaela Waloszková

22 435 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti N108121
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost C - Úsporná
Datum vložení před 17 hodinami
Plocha užitná 65 m²
Vlastnictví soukromé
Patro 8.

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji prostorný a moderní byt 3+1, který se nachází na adrese Pekárenská 1061/27 v Českých Budějovicích. Tento byt prošel kompletní a precizní rekonstrukcí, která zahrnovala veškeré důležité prvky – nové podlahy, rozvody elektřiny a vody, moderní kuchyňskou linku na míru, zrekonstruovanou koupelnu a vestavěné skříně, které poskytují dostatek úložného prostoru. Byt je navržen tak, aby splňoval vysoké nároky na pohodlné a stylové bydlení, a většina nábytku vyrobeného na míru v bytě zůstane, což budoucím majitelům usnadní stěhování a dodá bytu okamžitý pocit domova.

Z balkonu si můžete užívat nádherný výhled na České Budějovice a ikonickou Hlubokou, což dává tomuto bydlení nezaměnitelnou atmosféru. Dům, ve kterém se byt nachází, je obklopen zelení, což poskytuje klid a pohodu, a zároveň je situován mimo hlavní rušné komunikace, což zaručuje tiché a bezpečné prostředí pro rodiny nebo jednotlivce hledající soukromí. Celkové náklady bytu činí 4.875,-Kč (fond oprav, voda, teplo, osvětlení, výtah, úklid domu) + elektřina na vlastníka.

Dům sám prošel kompletní revitalizací, takže noví majitelé nebudou muset investovat do dalších oprav. Součástí nabídky je také sklep, který nabízí další úložný prostor, a balkon, ideální pro odpočinek a relaxaci. Celý prostor působí světlým a vzdušným dojmem a je ideální volbou pro ty, kdo hledají moderní, komfortní bydlení v klidné části města, avšak s rychlým přístupem do centra.
V blízkosti jsou k dispozici školy, školky, obchody, restaurace a kavárny, které zajišťují pohodlný život v docházkové vzdálenosti. Dopravní spojení je skvělé, s dostupnými autobusovými a trolejbusovými linkami. V okolí jsou také zdravotnická zařízení, lékárny, sportoviště a parky, což dělá z této oblasti ideální místo jak pro rodiny, tak pro jednotlivce
Tento byt nabízí skvělou kombinaci moderního designu, funkčnosti a výhodné polohy. Je připraven k okamžitému nastěhování a čeká na své nové majitele, kteří ocení jeho jedinečné kvality. Pro komunikaci uvádějte evidenční číslo zakázky N108121.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michaela Waloszková
Michaela Waloszková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michaela Waloszková
Michaela Waloszková
Telefon zobrazit telefon

Podobné nemovitosti