Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

332 620 EUR

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michal Přibyl

35 308 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Cena nezahrnuje Provize
Parkování Parkování na ulici
Vlastnictví soukromé
Patro 3.
Konstrukce Jiná
ID nemovitosti MNE5989-2
Plocha obytná 41 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Balkóny Terasa
Datum vložení před 3 dny
Plocha užitná 41 m²

Popis nemovitosti

Dovolujeme si Vám nabídnout na prodej apartmán v komplexu s bazény a SPA ve městě Budva v Černé Hoře. Komplex Royal View je projekt ve výstavbě, který nabízí luxusní bydlení, komfort a maximální pohodlí. Díky své atraktivní lokalitě nabízí krásný výhled na moře, riviéru a hory.

Komplex sestává z 10 podlaží a v nabídce jsou apartmány s 1, 2 či 3 ložnicemi, terasou či střešní terasou a s výhledem na moře či hory.
Pro rezidenty bude k dispozici recepce otevřená 24/7, otevřený venkovní bazén o rozloze 25 m, částečně krytý bazén, plně uzavřený bazén a občerstvit se můžete v kavárně s barem u bazénu, nebo ve snídaňové restauraci.
V komplexu budete moci relaxovat ve finské sauně, solné jeskyni, v tureckých lázních, či na masáži. Bude zde také vybavená tělocvična a prostory pro lekce jógy a další aktivity. Pro děti zde bude zřízena herna a velký konferenční sál bude sloužit k pořádání obchodních jednání.

Personál komplexu bude přítomný po celý den, bude zajišťovat čistotu v areálu a starat se o pohodlí a komfort rezidentů. K apartmánu je možné si zakoupit také skladovací místnost a parkovací místo v podzemních garážích. Komplex se nachází poblíž různých restaurací, obchodů či lékárny a od moře je vzdálený cca 1,7 km.

Nabízený apartmán č. 2 o rozloze 41,02 m2 je situovaný na 3. podlaží a sestává z chodby, 1 koupelny, 1 ložnice, obývacího pokoje s kuchyní a jídelnou a terasy o ploše 9,08 m2, ze které je výhled na moře.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michal Přibyl
Michal Přibyl
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michal Přibyl
Michal Přibyl
zobrazit telefon