Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

6 500 000 Kč

C

Úsporná

  • měsíční náklady na byt jsou 5.029,- Kč
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

27 566 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
Datum vložení předevčírem
Plocha obytná 58 m²
Patro 2.
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Balkon
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 52 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 886375
Stav nemovitosti Novostavba
Plocha zastavěná 1 471 m²

Popis nemovitosti

Rádi bychom vám představili jedinečnou příležitost ke koupi moderního bytu 2+kk o celkové užitné ploše 58 m2 (z toho 51,5 m2 byt a 6,5 m2 balkon) v úspěšném developerském projektu FINEPu - Malý Háj II z roku 2013. Tento projekt na Praze 10 si díky své oblibě prošel již několika etapami, což svědčí o jeho velké atraktivitě. V tomto bydlení naleznete jak moderní komfort, který vás bude lákat k vytvoření domova, tak výbornou lokalitu a skvělou dostupnost, což jsou často rozhodující faktory.

Byt v osobním vlastnictví nabízí velmi útulný a světlý obývací pokoj (24 m2) s plně vybavenou kuchyňskou linkou. Z obývacího pokoje je vstup do prostorné ložnice (12 m2) a na jižně orientovaný balkon (6,5 m2), kde si můžete vychutnat příjemné posezení u sklenky vína s částečným výhledem do zeleně. Koupelna (6,5 m2) je vybavena vanou a WC a poskytuje dostatek prostoru i pro pračku se sušičkou. Bonusem tohoto vkusně zařízeného bytu je nejen použití kvalitních materiálů a prostorné vestavěné skříně, ale také praktická komora (2 m2) ve vstupní chodbě, která poskytuje dostatek úložného prostoru. Vytápění a ohřev vody jsou centrální.

Byt se prodává kompletně vybavený a je ihned k dispozici. Nachází se ve 2. patře ze 6 pater novostavby z roku 2013.
Rezidenční čtvrť Malý Háj je situována mezi Šterboholy a Dolními Měcholupy, v blízkosti přírodního parku Hrušov a Říčanka, nedaleko cyklostezky a dalších možností sportovního vyžití. OC Štěrboholy a široká škála obchodů jako Iceland, Lidl a Dr.Max jsou téměř na dosah. Majitelé automobilů ocení snadný přístup na pražský okruh „Jižní spojka“, zatímco ti, kteří preferují MHD, ocení blízkost autobusové zastávky, která je jen 4 minuty chůze od domu. Trasa metra A je dostupná do 10 minut. V budoucnu se plánuje zlepšení dopravní dostupnosti díky projektované tramvajové trati.

Koupě této nemovitosti lze financovat hypotečním úvěrem, a proto je součástí nabídky i konzultace s finančním poradcem, který vám může pomoci získat hypoteční úvěr za exkluzivních podmínek.
V případě více vážných zájemců může dojít k jednání o ceně. Tento byt vřele doporučujeme a preferujeme rychlé a korektní jednání. Pokud vás nabídka zaujala, neváhejte kontaktovat makléřku této nemovitosti pro bližší informace a nezávaznou prohlídku.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Denisa Ondrášková Krossová
Bc. Denisa Ondrášková Krossová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Denisa Ondrášková Krossová
Bc. Denisa Ondrášková Krossová
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti