Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

6 860 000 Kč

C

Úsporná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Pavla Kalousová

29 093 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
ID nemovitosti N6566
Stav nemovitosti Bezvadný
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Dřevěná
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 58 m²
Zdroje vody Veřejný vodovod
Balkóny Terasa
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost C - Úsporná

Popis nemovitosti

Nabízíme k prodeji přízemní byt 2+kk s vlastní zahradou v apartmánovém domě o čtyřech bytových jednotkách v srdci Národního parku Šumava v obci Borová Lada.

Ze společné vstupní chodby domu se vchází do přízemního apartmánu 2+kk o podlahové ploše 57,5 m2. Byt se skládá z předsíně (5,7 m2), kuchyně s jídelnou (23,5 m2), ložnice (18,9 m2), koupelny s toaletou (7,7 m2) a technické místnosti (1,7 m2). V zadní části domu na byt navazuje sauna s předsíňkou (9 m2), která je ve společném užívání s dalším přízemním bytem v objektu.

K bytové jednotce náleží vlastní zahrada u domu o velikosti 843 m2. Pro příjemné posezení u domu jsou zbudovány před francouzskými okny bytu tři terasy o celkové ploše 30 m2. Zahrada je osazená dřevinami. Součástí prodejní ceny nemovitosti je zahradní kolna (3,5 m2) pro úschovu kol, lyží či zahradního nářadí.
Apartmánový dům byl zkolaudován v roce 2015. Je zateplený, topení je elektrické, v koupelně a kuchyni s jídelnou je instalováno podlahové vytápění. V bytě zaveden systém rekuperace pro zajištění dostatečného větrání. Okna jsou dřevěná, euro, trojskla. Voda je přiváděna z obecního řadu, objekt je napojen na kanalizaci. Vše je v perfektním stavu. Internet je veden vzduchem. Byt se prodává včetně vybavení.

Nemovitost je možné částečně financovat převzetím hypotéky od prodávajícího z původní úrokovou sazbou 1,79 % u České spořitelny. Více informací již poskytneme vážnému zájemci. Nemovitost je vhodná jak pro rodinu, tak i jako investiční příležitost pro pronájmy či kombinaci vlastního bydlení a pronájmu.

Obec Borová Lada je jedním z velmi oblíbených turistických destinací Šumavy. V blízkosti se nacházejí ski areály Kvilda, Zadov, Churáňov, Mitterdorf, Hochficht a další. Pro běžkaře je v okolí upravováno nespočet běžeckých tras. V okolí Borové Lady je mnoho příležitostí pro pěší turistiku, jsou tu trasy pro cyklisty, rodiny s dětmi a kočárky. Přírodní rašeliniště - Chalupská slať, Jezerní slať, nádherná příroda na Bučině či Knížecích pláních, Boubínský prales a další šumavská zákoutí jsou jedny z nejkrásnějších lokalit v České republice. Velmi blízko je i Bavorsko s dalšími možnostmi vyžití.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Pavla Kalousová
Ing. Pavla Kalousová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Pavla Kalousová
Ing. Pavla Kalousová
zobrazit telefon