Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

2 590 000 Kč

E

Nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Lenka Chaloupková

10 984 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Pojištění majetku

Srovnání nabídky 8 pojišťoven na pár kliků

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, MHD
Způsoby vytápění Ústřední - dálkové
ID nemovitosti 2271
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 449 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Datum vložení včera
Plocha pozemku 449 m²
Energetická náročnost E - Nehospodárná
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Kabelová TV
Vlastnictví soukromé
Plocha užitná 50 m²

Popis nemovitosti

Nabízíme vám k prodeji prosluněný byt v osobním vlastnictví o dispozici 2+1, v ulici Čs. armády, obce Milevsko. Byt se nachází v cihlovém zatepleném domě v 1. nadzemním podlaží, má 50 m² užitné plochy a je ve velmi dobrém stavu. Ložnice (16,7 m²) a obývací pokoj (16,7 m²) mají podlahy s původními parketami - mozaika, tabulový vzor. Kuchyň (9 m²) má podlahu vinylovou v profilu plovoucí podlahy a v předsíni (4,5 m²) je položený koberec. Do koupelny a samostatné toalety byla dána dlažba. Okna byla vyměněna za plastová a jsou s orientací na jižní světovou stranu. K bytové jednotce také náleží samostatný sklep o velikosti (5.6m²). Celková plocha je tedy 55,4 m².
Odpad je řešen veřejnou kanalizací, přívod vody zajišťuje dálkový vodovod a vytápění dálkové ústřední topení. K dispozici je také připojení na internet a kabelovou televizi. 
Parkování je možné před domem a blízkém okolí. Nedaleko domu je MHD, vlak i linky dálkového autobusu. V prosinci roku 2024 je naplánovaná dostavba závěrečného úseku dálnice D4, která usnadní a urychlí dostupnost, a proto je tato nemovitost ideální pro bydlení i k rekreaci.
Dům se nachází v klidné a žádané lokalitě Milevska, které je mimo jiné součástí nádherné turistické oblasti Toulava. K dalšímu poznávání se zde nabízí navštívit muzeum milevských maškar, klášter Premonstrátů, kostel sv. Bartoloměje i nedaleký hrad Zvíkov. V okolí je samozřejmě veškerá občanská vybavenost včetně různých sportovišť, obchodů, škol a školek.
PENB třídy E.
Financování je možné naší společností eDO finance, s kterým Vám velmi rádi pomůžeme. Pro více informací a zájmu o prohlídku mě neváhejte kontaktovat.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Lenka Chaloupková
Lenka Chaloupková
Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Lenka Chaloupková
Lenka Chaloupková
Telefon zobrazit telefon