Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Moje filtry Upravit profil Upravit profil Vložit inzerát Vložit inzerát
Region
mapa

Cena na dotaz

F

Velmi nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Bc. Tereza Rosenbaumová
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
2 hlasy

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Vlak, Silnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
ID nemovitosti 395720
Stav nemovitosti Bezvadný
Energetická náročnost F - Velmi nehospodárná
Elektřina 230 V
Způsoby vytápění Lokální - elektrické
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 60 m²
Kanalizace Veřejná kanalizace
Konstrukce Jiná
Vlastnictví soukromé
Patro 2.

Popis nemovitosti

Nabízím Vám ke koupi příjemný byt 2+1 o velikosti 60 m2, který se nachází ve 3. podlaží cihlového bytového domu v Bechyni v ulici Na Libuši. Jedná se o prostorný, částečně zrekonstruovaný byt v osobním vlastnictví se zděným jádrem, novými vchodovými dveřmi a plastovými okny se žaluziemi.

Dispozičně je byt rozdělen na ložnici, obývací pokoj, kuchyň s jídelnou, komoru, chodbu s vestavěnou skříní, koupelnu s vanou a samostatné WC. Vytápění bytu je řešeno kombinací elektrických přímotopů a akumulačních kamen. Ohřev vody zajišťuje nový bojler umístěný v koupelně. Provozní náklady spojené s užíváním bytu činí cca 3.500,- Kč vč. elektřiny za měsíc. Byt je ve velmi dobrém stavu nevyžadující další nutné investice. Byt může, ale nemusí být prodán s vybavením na fotografiích. K bytu navíc náleží sklep o velikosti 4 m2 s plastovým oknem a možnost využívat společné prostory domu (kolárna, sušárna).

Společenství vlastníků právě realizuje plánované investice do zvelebení a revitalizace domu. Nedávno bylo provedeno zateplení půdy a rekonstrukce komínů. Střecha bytového domu je pokryta pálenou taškou, okapy v mědi. V současné době v domě probíhají izolační práce na sklepních stropech, dále bude následovat výmalba společných prostor.

Byt se nachází v klidné a žádané části lázeňského města Bechyně. V jeho blízkosti je dostupné samotné centrum města i veškerá občanská vybavenost. V docházkové vzdálenosti jsou dostupné veškeré základní služby (mateřská školka, restaurace, supermarket, dětské hřiště a další). Výhodou lokality je možnost pohodlného parkování přímo před domem, necelý km od bytu se nachází vlakové nádraží. K dispozici ihned. Skvělá investiční příležitost, nebo možnost vlastního trvalého bydlení. V případě zájmu o prohlídku a pro více informací neváhejte kontaktovat makléřku nabídky!

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Bc. Tereza Rosenbaumová
Bc. Tereza Rosenbaumová
  • *
  • *
  • *
  • *
  • *
100 %

2 hodnocení

Telefon zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Bc. Tereza Rosenbaumová
Bc. Tereza Rosenbaumová
Telefon zobrazit telefon