Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

4 886 540 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Mgr. Jesika Schopper

21 442 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Balkóny Balkon
Vlastnictví soukromé
Patro 9.
ID nemovitosti ELEC-1
Stav nemovitosti Rozestavěný
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před měsícem
Plocha užitná 39 m²

Popis nemovitosti

Představujeme vám k prodeji moderní apartmán 1+kk o celkové podlahové ploše 39 m2 v nově vznikajícím projektu Electra v populární rezidenční oblasti Jumeirah Village Circle v Dubaji.

Apartmán nabídne luxusní bydlení disponující balkonem s jedinečnými výhledy a prvotřídním vybavením. Interiér apartmánu je pečlivě zpracován s důrazem na sofistikovanost, eleganci a nabízí kuchyňské spotřebiče a zařízené koupelny.

Rezidenti mohou využít přes 50 služeb a vybavení, které projekt Electra nabídne včetně několika resortových bazénů, fitness a wellness center, piknikových a relaxačních zón, služeb concierge, vrátného, komorníka a monoho dalších. Děti se mohou těšit na vodní park, dětské hřiště, bazén, knihovnu, nebo hernu.

Projekt představuje jedinečnou příležitost pro ty, kteří hledají luxusní bydlení nebo investici v jedné z nejvyhledávanějších lokalit Dubaje. Rezidence poskytne budoucím majitelům klidné, ale z centra Dubaje dobře dostupné místo k bydlení. Celý projekt je inspirován velkou modrobílou hvězdou v souhvězdí Býka a pyšní se architekturou spojující design a luxus.

Lokalita Jumeirah Village Circle je známá svým klidným prostředím, svěží krajinou a blízkostí klíčových atrakcí Dubaje. Projekt se nachází jen pár minut od ulic Mohammed bin Zayed a Quadra Road, což z něj dělá vynikající volbu jak pro rezidenty, tak i investory.

Projektem a jejím okolím vás provede česky mluvící makléř. Pro více informací a dostupnost bytů nás neváhejte kontaktovat.

Dokončení projektu je plánováno na Q4 2026.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (11)
small left
small right