Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

3 980 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Alexander Koenigstein

16 879 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
ID nemovitosti 559
Stav nemovitosti Bezvadný
Zdroje vody Veřejný vodovod
Datum vložení před 7 dny
Plocha užitná 47 m²
Konstrukce Zděná
Vlastnictví soukromé
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Popis nemovitosti

Hledáte startovací bydlení a zároveň prostory pro podnikání, nebo chcete investovat do nemovitosti se zajímavou návratností? Pak vám nabízíme k prodeji dva krásné ateliéry (pouze dohromady, OV) v žádané lokalitě Prahy 7, pouhých 5 minut chůze od metra Holešovice. Výborné dopravní spojení zajišťuje rychlý přístup do centra města i do dalších částí Prahy. K dispozici je také parkování přímo u domu.


Lokalita je atraktivní pro investice (ceny stále rostou), ubytování (Airbnb), kanceláře, sklad, masáže, kosmetiku, drobnou výrobu, obchodní prostory a další.


Větší ateliér má rozlohu 33,6 m2 a lze jej rozdělit na dvě místnosti. Menší ateliér má 13,3 m2. Oba se nacházejí v suterénu pod schody, naproti sobě, s okny směřujícími do klidného vnitrobloku. Nabízejí maximální soukromí, protože zde nejsou další jednotky. Jsou zde velice nízké měsíční poplatky.


Prostory jsou vybavené videotelefonem s dálkovým ovládáním dveří, což zajišťuje pohodlí a bezpečnost. Ateliéry jsou suché, teplé a dobře větratelné, poskytující příjemné klima v létě i zimě. K dispozici je také uzavřená zahrada s posezením. Cena je včetně vybavení - viz foto.


Okolí nabízí veškerou občanskou vybavenost, včetně restaurací, obchodů, kaváren, škol a sportovních zařízení. Nedaleký park Stromovka je ideální pro relaxaci a volnočasové aktivity.

Tuto nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, který Vám rádi pomůžeme zdarma vyřídit u Vámi preferovaného finančního ústavu. Vřele doporučuji prohlídku, kterou vám mohu poslat i ve virtuální podobě.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Alexander Koenigstein
Alexander Koenigstein
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Alexander Koenigstein
Alexander Koenigstein
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti