Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Cena na dotaz

big left
big right
Nemovitost nabízí
RE/MAX G8 Reality Praha

Základní informace

Vloženo před 16 dny

Popis developerského projektu

Tento projekt jde opačným směrem, než je současný trend výstavby bytů. Půdorysy jednotlivých bytů nabízí velkorysé rozměry pokojů s mnoha úložnými prostory a několika koupelnami, aby uspokojily i tu nejnáročnější klientelu. Jsou koncipované tak, že vytváří nejen komfort, ale i soukromí pro celou rodinu.

Na výběr máte z několika typů dispozic od 1+kk až po 4+kk. Všechny byty disponují balkonem nebo terasou s orientací a výhledem do zahrady, jejíž dominantu bude tvořit nádherný strom.
Provedení bytů ve stupni White wall umožní pro všechny klienty výběr ze standardů až do konce prodeje.

Standardy: 2 druhy podlah, 2 druhy vnitřních dveří, 2 druhy vnitřní strany vstupních dveří, 2 druhy klik, 3 druhy dlažby a obkladů

Byty v 5. a 6. nadzemním podlaží mají v ceně klimatizaci. Na všech oknech do vnitrobloku bude provedena příprava na elektricky ovládané venkovní žaluzie.
Objekt bude napojen na Teplárnu České Budějovice.

K bytu lze přikoupit soukromé parkovací stání umístěné v přízemí domu i garáž pro jednostopá vozidla. V této části Budějovic, kde jsou samé modré zóny, je to komfort k nezaplacení.

Veškeré možnosti financování vám zajistíme ve spolupráci s naším finančním oddělením.
Výměry jednotlivých místností naleznete na přiloženém půdorysu. 3D model a grafika jsou pouze ilustrativní a nemusí odpovídat skutečnosti.

small left
small right