Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

9 999 990 Kč

B

Velmi úsporná

  • včetně provize, včetně právního servisu, cena k jednání
big left
big right
Nemovitost nabízí
Bc. Pavel Matička
3 hlasy

43 879 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 9 dny
Energetická náročnost B - Velmi úsporná
Elektřina 230 V
Konstrukce Zděná
Příjezdy Asfalt
Stav nemovitosti Novostavba
Kanalizace Veřejná kanalizace
Balkóny Terasa
ID nemovitosti 2176
Plocha užitná 144 m²

Popis nemovitosti

Na klidném místě s pohodovou dostupností do centra Českých Budějovic se v klidné části Vráta nachází optimálně řešená novostavba rodinného domu o dispozici 4+kk se soukromým parkovacím stáním a udržovanou zahradou. Vnitřní dispozice domu v 1.NP nabízí velkorysou vstupní halu s úložnými prostory, spodní koupelnu se sprchovým koutem a skvěle prostornou hlavní obytnou místnost s prostorem kuchyně (o perfektní výměře 42 m2). Z hlavní obytné místnosti je následně řešen výstup na terasu a zahradu. V prvním nadzemním podlaží nabízí dům podlahovou plochu 57,16m2; druhé nadzemní podlaží následně 54,75m2 a v neposlední řadě je zde možnost využití prostor půdy, ve kterém lze po úpravě získat dalších 32 m2.

Odkaz na virtuální 3D prohlídku nemovitosti zde: https://my.matterport.com/show/?m=qkE6Am25HEN

Celý dům je velice prakticky řešený, v průběhu zařizování interiéru byl kladen důraz na využití kvalitních materiálů a vzhledem ke své dispozici nabízí perfektní bydlení pro rodinu na klidném místě s luxusní dopravní dostupností do centra Českých Budějovic. Podlahové vytápění v celém domě se postará o optimální uživatelský komfort - v hlavní obytné místnosti zároveň příprava na krb.
V těsné blízkosti domu se nachází zároveň dětské hřiště (cca 50m od domu) a díky slepé ulici zde není prakticky žádný provoz.
Hlavní přidanou hodnotou tohoto bydlení je zejména skvělá dispozice, charakter novostavby, podlahové vytápění, ideálně prostorná zahrada, parkování přímo před domem, klidná lokalita s dobrou dostupností do centra dění atd. Pro více informací k nemovitosti prosím o kontaktování. Doporučujeme.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Podobné nemovitosti

Zobrazit vše (2)
small left
small right