Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

17 900 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

big left
big right
Nemovitost nabízí
Jaroslav Šlosek

78 544 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti 9007rd24
Stav nemovitosti Dobrý
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Datum vložení před 10 dny
Plocha užitná 570 m²
Vlastnictví soukromé
Plocha zastavěná 253 m²

Popis nemovitosti

Představujeme Vám jedinečnou příležitost prodeje samostatně stojícího prostorného objektu s navazujícím pozemkem sloužícím jako parkoviště v obci Strážný v samém srdci krásné šumavské krajiny a zároveň v centru turistického zájmu i hlavního tahu do BRD (nedaleko hraniční přechod Strážný/Philippsreut).
Objekt s mnohostranným využitím, který může sloužit jako penzion, nadstandardní RD, objekt pro krátkodobé ubytování, bytový dům, apartmánový dům, gastro podnik a mnoho dalšího.
Nabízený dům o zastavěné ploše 253 m2 je nepodsklepený, s třemi nadzemními podlažími.
Na objekt je vypracována zdařilá studie, na jejímž základě již započala rozsáhlá rekonstrukce.
Dům je napojen na el. energii a obecní vodovod i kanalizaci.
Tato nemovitost s velkým potenciálem je vhodná pro ty, kteří hledají opravdu prostorný dům. Velkou výhodou je možnost využití služeb a občanské vybavenosti frekventované hraniční obce Strážný (dobré autobusové spojení, vlaková zastávka Lenora 7,5 km, restaurace, obchod, pošta aj.). Poloha této nemovitosti vybízí k atraktivním a různorodým podnikatelským aktivitám. Dům je vhodný k dokončení rekonstrukce dle vlastní invence a čeká na zájemce, kteří hledají vhodné místo pro investici, podnikání i pro život a zároveň mají chuť něco vybudovat.
V okolí lze provozovat stále oblíbenější sportovní a volnočasové aktivity k nímž vybízí strategická poloha pro výlety do okolí jako například: Skiareál Strážný, bezprostřední sousedství běžeckých a cyklotras s návazností na šumavskou magistrálu, sjezdovky Hochficht a Skiareál Lipno, stezka korunami stromů, vodní nádrž Lipno, nebo jen tak k vycházce za houbami či relaxaci v čisté šumavské přírodě.
Investice do nemovitosti v této oblasti je zajímavá i vzhledem k prognóze rostoucího vývoje lokálních cen a velkým zájmem o ubytovací kapacity. Neváhejte nás kontaktovat pro více informací a prohlídku tohoto objektu s velkým potenciálem. Koupi lze samozřejmě financovat hypotéčním úvěrem, s tím vším Vám velmi rádi pomůžeme.

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

small left
small right