Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

Cena na dotaz

C

Úsporná

  • Cena v RK, včetně právního servisu, provize
Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Dopravní spojení Autobus, Silnice, Dálnice
Zdroje vody Veřejný vodovod
Parkování Parkoviště
Stav nemovitosti Bezvadný
Plocha zastavěná 70 m²
Elektřina 230 V
Konstrukce Dřevěná
ID nemovitosti 22412
Plocha obytná 134 m²
Energetická náročnost C - Úsporná
Kanalizace Veřejná kanalizace
Inženýrské sítě Internet
Datum vložení před 14 dny
Plocha užitná 134 m²

Popis nemovitosti

Pokud hledáte ideální domov pro Vaši rodinu, máme pro Vás skvělou nabídku v obci Bystročice vzdálené 6 km od Olomouce! Moderní rodinný dům s krásnou zahradou, terasou a mobilním kontejnerem!

Nabízíme Vám k prodeji prostorný rodinný dům o dispozici 4+kk 134 m2 s pozemkem o celkové výměře 767 m2, který se nachází v klidné části obce a je obklopen krásnou vzrostlou zahradou s obytným kontejnerem a klimatizací o výměře 21 m2.
Tento úžasný dům nabízí veškerý komfort, který si můžete přát. Dispozice 4+kk poskytuje dostatek prostoru pro celou rodinu. Krásný výhled z jídelny do zahrady přidává do interiéru domu další rozměr klidu a harmonie. Světlý obývací pokoj je vybaven krbovými kamny, která dodají domovu útulnou atmosféru a teplé prostředí. Z obývacího pokoje se dostanete přímo na terasu, kde si můžete užít odpočinku a grilování s rodinou a přáteli. V přízemí domu se nachází dále technická místnost s pračkou, sušičkou a toaletou. Ve 2. NP domu se nachází dále krásné tři slunné ložnice se vstupem na balkón. Koupelna s vanou, sprchovým koutem a toaletou se nachází na patře. Pro vaše pohodlí je v domě zavedeno podlahové plynové vytápění, které zajišťuje efektivní a účinné vytápění v chladných zimních dnech.

Jedinečným prvkem této nemovitosti je obytný kontejner na zahradě, který nabízí neomezené možnosti využití. Stačí si představit, jak se tento prostor může stát vaším soukromým útočištěm pro relaxaci, pracovním studiem, či třeba jako ateliér pro vaše tvůrčí aktivity. Venku na zahradě dále naleznete mnoho možností pro zábavu a relaxaci. Trampolína zapuštěná do země, workoutové hřiště pro aktivní trénink a dětské hřiště s moderní skluzavkou poskytují nekonečné možnosti pro radost a zábavu pro celou rodinu.
Kromě toho jsou k dispozici dvě krytá parkovací stání pro zajištění míst pro Vaše vozidla. Pro uložení zahradního nářadí nebo dalších potřeb je k dispozici sklad, který poskytuje dostatek úložného prostoru.
Tento rodinný dům je skvělou volbou pro ty, kteří hledají klidné a pohodlné bydlení s dostatkem prostoru jak uvnitř, tak venku.
Neváhejte dlouho, tento dům může být brzy váš! Pro více informací nebo prohlídku nás neváhejte kontaktovat.
Velmi nízké náklady na bydlení. Srdečně Vás zveme na prohlídku domu .
Energetická náročnost třídy: C

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Pavlina Konzen
Pavlina Konzen
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Pavlina Konzen
Pavlina Konzen
zobrazit telefon