Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát
Region
mapa

1 780 000 Kč

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Michaela Mikešová

7 811 Kč

Předpokládaná měsíční splátka

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

Elektřina 230 V
Konstrukce Jiná
Stav nemovitosti Dobrý
Plocha zastavěná 35 m²
Kanalizace Žumpa, septik
ID nemovitosti 389739
Plocha celková 2 094 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Způsoby vytápění Lokální - tuhá paliva
Datum vložení před 13 dny
Plocha užitná 37 m²

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme k prodeji rozlehlou zahradu o výměře 2094 m², situovanou v těsné blízkosti malebné řeky Lužnice.

Tento pozemek se nachází v katastrálním území Lužnice, obec Lužnice, což je rekreační oblast známá svou nádhernou přírodou a klidným prostředím.

Pozemek je rovinatý a prostorný, což poskytuje širokou škálu možností využití. K dispozici jsou dvě příjezdové cesty, vlastní studna a připojení k elektrické energii. V současné době je většina pozemku pokryta trvalým travním porostem, mezi kterým se nachází několik ovocných a okrasných stromů. Menší část pozemku je dle územního plánu zastavitelná. Nicméně v tuto chvíli se jedná o stavby bez č.p. a bez č.ev.

Na pozemku se již nachází několik objektů. Patří sem menší obytná chatka vybavená kuchyňkou a sociálním zařízením se sprchou, kůlna na dříví, dílna a další skladovací prostory na nářadí a zahradnické potřeby.

Tato nemovitost je ideální volbou pro milovníky přírody, rybaření, vodáctví, cykloturistiky a dalších sportovních aktivit nebo zahradničení. Nabízí klidné útočiště pro rekreaci a relaxaci v krásném přírodním prostředí.
Obec Lužnice je výchozím bodem pro několik turistických a cyklistických stezek, které vedou přes malebnou krajinu Jihočeského kraje. Tyto stezky nabízejí úžasné výhledy a příležitosti k aktivnímu odpočinku.
Okolí obce nabízí několik přírodních rezervací a chráněných území. Například blízké Třeboňsko je známé svými rybníky, mokřady a bohatou faunou a flórou.
Nedaleko obce se nachází město Jindřichův Hradec, které je známé svým zámkem a historickým centrem. Město nabízí mnoho kulturních a historických památek, muzeí a galerie.
Další blízké město, Třeboň, je známé svými lázněmi a rybníky. Třeboňsko je chráněnou krajinnou oblastí a je ideálním místem pro cykloturistiku a pěší turistiku.

Pro více informací a prohlídku nemovitosti kontaktujte makléře této nabídky.

Půdorysy a výměry jsou orientační.

S financováním vám rádi pomůžeme.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Michaela Mikešová
Michaela Mikešová
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Michaela Mikešová
Michaela Mikešová
zobrazit telefon