Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region
mapa

Cena na dotaz

G

Mimořádně nehospodárná

Hypotéku?

Zjistěte zdarma a nezávazně své možnosti hypotéky u této nemovitosti.

Do oblíbených
Do oblíbených
Nemovitost nabízí
Ing. Věra Pekárková

Stěhuju.cz

Kalkulace stěhování do 90 sekund

Základní informace

ID nemovitosti VPE0015-202403160415
Plocha celková 225 m²
Datum vložení 16. března 2024
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná
Vlastnictví soukromé

Popis nemovitosti

Mimořádná nabídka prodeje kompletně vybaveného luxusního bytu 5+1 (230 m2) se dvěma balkony na Královských Vinohradech v lukrativní klidné lokalitě s výhledem do Riegrových sadů. Byt se rozkládá na celém posledním čtvrtém podlaží secesního domu s krásnou architekturou.

Dispozici bytu tvoří velkorysý prostorný obývací pokoj se dvěma plynovými krby, 3 ložnice, 3 koupelny, pracovna. V bytě je také privátní sauna a luxusní jacuzzi. Koupelny s mramorovými obklady jsou vybaveny vířivou vanou, toaletami Geberit Mera Comfort. K nadstandardnímu vybavení patří také klimatizace, 7 full HD 3D televizorů, 7 hudebních zón, nová okna, centrální vysavač, zvukové izolace a dva trezory.

Celá domácnost má systém inteligentního ovládání přes telefon nebo přes přítomné iPady, s integrací 11 kamer, alarmu, bezpečnostních dveří s kamerovým systémem a vstupem přes biometrickou čtečku.

Prestižní a žádaná lokalita vyniká vynikající dostupností MHD (zastávky tramvají kousek od domu, 4 minuty pěší chůzí k metru stanice Jiřího z Poděbrad) a upravenými klidnými ulicemi lemovanými stromy. Poskytuje veškerou občanskou vybavenost v místě, základní (i mateřská) škola, v okolí velký výběr kvalitních restaurací, útulných kaváren a stylových bister, velká škála malých obchůdku. V pěší vzdálenosti od parku Grébovka, populárních Riegrových sadů i na náměstí Jiřího z Poděbrad s vyhlášenými farmářskými BIO trhy a trendy bistry s výtečnou gastronomií.



ID nemovitosti VPE0015-202403160415.

Poloha na mapě

Dojezdová vzdálenost

Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu
Zadejte cílovou adresu

Nemovitost nabízí

 Ing. Věra Pekárková
Ing. Věra Pekárková
zobrazit telefon

Nemovitost nabízí

 Ing. Věra Pekárková
Ing. Věra Pekárková
zobrazit telefon

Podobné nemovitosti