Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Cena na dotaz

big left
big right
Nemovitost nabízí
BYDLENÍČKO s.r.o.

Základní informace

Vloženo před 2 měsíci

Popis developerkého projektu

Nabízíme zajímavou investiční příležitost.

Jde o projekt SENIOR RESORT HLUBOKÁ, který nabízí ve čtyřech bytových domech celkem 185 družstevních bytů o dispozici 1+kk (30 – 43m2), 2+kk (43 – 60m2) a 3+kk (do 100m2). Přízemní byty se budou pyšnit soukromými zahradami, byty v patrech pak terasami nebo balkóny s výhledy do zeleně nebo na zámek. V projektu je počítáno i se sklepy, garážovými stáními nebo venkovním parkováním, a dále i s prostory pro společenský kontakt. Jednotlivé budovy budou navzájem propojeny krytými komunikacemi, nebude chybět ani relaxační zahrada se stromy a květinami ve vnitrobloku. Bytové jednotky budou koncipovány jako bezbariérové, aby mohly sloužit i osobám s omezenou schopností pohybu a orientace.

Výstavba projektu bude zahájena v 3Q/2024 a následně dokončena ve 4Q/2026.

Projekt SENIOR RESORT HLUBOKÁ se nachází v romantickém jihočeském městě Hluboká nad Vltavou. Kombinuje v sobě vysoký standard společného bydlení seniorů ve spojení se zdravotnickým servisem, službami, nabídkou volnočasových aktivit a dosažitelného financování.

Resort je navržen podle aktuálních trendů kvalitního bydlení s důrazem na dlouhodobou udržitelnost budov i celého areálu. Realizace projektu úzce navazuje na nyní již velmi úspěšný Senior Resort Štěpánka v Mladé Boleslavi.

V současnosti je Hluboká nad Vltavou rychle se rozvíjejícím městem se širokou nabídkou kulturních, sportovních, relaxačních a gastronomických příležitostí. Vyrostly zde kvalitní hotely, pensiony, je zde množství restaurací, letní plovárna s tobogánem, krytý bazén se saunou, moderní 3D kino, otevřené i kryté tenisové kurty, zimní stadion, baseballový areál, jízdárna, golfové hřiště, Adrenalinový park, Dětský areál, Adventure minigolf, fitness, hustá síť cyklotras v okolí, vodní doprava, pěší a naučné stezky, vodní lyžování, blízké letiště Hosín. Bohaté služby a možnosti mohou využít nejen milovníci kultury, turistiky, sportu, adrenalinu, ale i kulinářských zážitků.

Základem naší projektové vize je kombinace vysokého standardu seniorského bydlení v příjemném a klidném prostředí s možností využívat zdravotnický servis, služby i nabídku volnočasových aktivit, to vše s pomocí dosažitelného financování formou družstevního vlastnictví. (Družstevní vlastnictví představuje nejdostupnější řešení pořízení vlastního bydlení bez hypotéky a dokládání příjmů. Při nákupu bytové jednotky stačí postupně složit pouze 30% ceny bytu a zbytek doplácet měsíčními splátkami družstvu.)

Toto vše ocení především lidé, kteří chtějí strávit svůj život v klidu a maximálním pohodlí, avšak s možností využívat dle libosti nepřebernou nabídku zážitků a služeb.

Pro podrobné informace nás prosím kontaktujte, rádi si s Vámi domluvíme osobní schůzku. Jsme tu pro Vás.

small left
small right