Funkce uživatele
Moje oblíbené nemovitosti Moje filtry Upravit profil Vložit inzerát Dotazy
Region

Cena na dotaz

big left
big right
Nemovitost nabízí
REZIDENCE ARNOŠTOV

Základní informace

Vloženo před 6 měsíci
Stránky projektu www
Volných nemovitostí 4

Popis developerkého projektu


Náš apartmánový dům jsme stavěli s citem k okolní krajině tak, aby nenarušoval její jedinečný ráz. Nejsme developerská společnost, nestavíme na zelené louce, náš dům má mnohaletou historii.

Jednoho dne nás napadlo, že bychom se mohli podělit o všechny ty krásy, které se v této krajině nacházejí i s dalšími, případně některými z Vás. Vše, co jsme zde vybudovali a stále ještě budujeme, děláme tak, jako bychom dělali pro sebe. Na domě jsou použity nejmodernější technologie. Celá fasáda domu je větraná ze sibiřského modřínu. Okna jsou dřevěná, od místního výrobce, v podkroví velkoformátová okna Velux. Střešní krytina je z kvalitního hliníku od firmy Prefa. Interiérové dveře české značky Sapeli. Koupelny jsou vybavené velkoformátovými obklady a dlažbou se sanitou Grohe a dalších známých značek. Kuchyňské linky je možné dodat od našeho výrobce ze Šumavy na míru pro každý apartmánový byt, včetně dodávky elektrospotřebičů značky Bosch.

?Apartmány ve 2.podlaží mají prostorné balkóny, některé apartmány v přízemí mají terasu. Samozřejmostí je prosklený výtah. Orientace na východ, jih a západ s výhledy na okolní lesy, louky a vzdálené obzory. Obraz okolí doplňují pasoucí se koně na sousedním pozemku. Na západní straně je umístěno posezení pro oddych a odpočinek. Nebo můžete relaxovat a utužovat zdraví ve stylové sauně. Celý dům je zateplený, má dřevěná okna a fasádu obloženou sibiřským modřínem. Parkovací stání každého apartmánu jsou na vlastním pozemku. Je zde připravený prostor pro Vaše kola, běžky a lyže, prostor pro uskladnění všeho potřebného.

Nabízené nemovitosti developerského projektu

Zobrazit vše
small left
small right